Acer Nitro ANV15-41-R2C6 alınır mı?

Xeonf

Hectopat
Daha fazla  
Daha çok oyun oynamak istiyorum. Fiyatı uygun geldi alınır mı? Kronik sıkıntıları var mı?

Hocam bende 3-4 gündür araştırıyorum fakat bütçeni cikarabilirsen su modeli tavsiye ederim fakat hell sensör sorunu var mı bilmiyorum bilen arkadaş kar yardımcı olabilirler düşük bütçelerde kronik sorunu olmayan laptop bulmak gerçekten zor bütçenizi arttırabilir seniz benim tavsiye edebileceğim model bu olur herhangi bir deneyimim olmadı fakat bilen arkadaşlarda yardımcı olur elbet te.
Hepsiburada

Bu bütçelere çıkamam. Dediklerinizde haklısınız. Bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor çok arada kaldım hocam.

Bu sıralar gereksiz bir pahalılık var laptoplarda fakat bence fiyatına göre gayet iyi özellikle 6 gb olması güzel. Piyasada 6 GB VRAM'li 3050 laptop çok az.

Bu laptop kaç yıl götürür?

Bu laptop kaç yıl götürür?
Oyun bakımından FPS oyunlarını oynarsınız gayet güzel bir süre boyunca ama 3050 çoğu AAA oyunda en yüksek grafikleri açamıyor nerdeyse. Yani orta ya da biraz GTA 5 gibi eski oyunlarda Yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.

Yıl olarak kesin bir şey söylemek zor. Oyunların grafik optimizasyon gelişimine ve gelecek windows sürümlerine göre değişebilir. Ayrıca sizin ne kadar dikkatli kullandığınız da en büyük etkenlerden birisi.

Kronik sıkıntısı görmedim ayrıca internette ama serin çalışması için soğutucu alabilirsiniz ayrıca fan sesi gürültülü diye biliyorum V15 modellerinin.

Daha çok nitro serisi için fan sesi gürültülü deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…