Acer Nitro ANV15-51-54UY vs Monster Abra A5 v204 vs Casper Excalibur G8701245

muhammed _002

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 20-25k arası bir bütçem var Gaming laptop alacağım ama karar veremiyorum sizce hangisini alayım? 3 laptop arasında kaldım.

1. Monster:

Fiyat olarak çok iyi, ekran kartı 120W mı neydi ama çok ısındığı için kimse önermiyor.

2. Acer Nitro.
Bunun işlemcisi 13.nesil her açıdan iyi ama tek sorunu ekran kartı 60W olması.

3. Casper Excalibur.
Bu marka hakkında bir fikrim yok ama Monster gibi önerilmiyor neden bilmiyorum, ekran kartının W tüketimini bulamadım bulan varsa söylerse sevinirim.

Bunların arasında kaldım. Fikirlerinizi alalım arkadaşlar.
Bütçeyi aşamam maalesef.
Bunlardan birini mi alayım yoksa MSI'ya da HP gibi bilindik markalardan aynı bütçeyle daha düşük ekran kartı modelli laptop mu alayım RTX 3050 gibi.

Merhaba arkadaşlar 20-25k arası bir bütçem var Gaming laptop alacağım ama karar veremiyorum sizce hangisini alayım? 3 laptop arasında kaldım.

1. Monster:

Fiyat olarak çok iyi, ekran kartı 120W mı neydi ama çok ısındığı için kimse önermiyor.

2. Acer Nitro.
Bunun işlemcisi 13.nesil her açıdan iyi ama tek sorunu ekran kartı 60W olması.

3. Casper Excalibur.
Bu marka hakkında bir fikrim yok ama Monster gibi önerilmiyor neden bilmiyorum, ekran kartının W tüketimini bulamadım bulan varsa söylerse sevinirim.

Bunların arasında kaldım. Fikirlerinizi alalım arkadaşlar.
Bütçeyi aşamam maalesef.
Bunlardan birini mi alayım yoksa MSI'ya da HP gibi bilindik markalardan aynı bütçeyle daha düşük ekran kartı modelli laptop mu alayım RTX 3050 gibi.
Alın bunu tepe tepe kullanın:
Modele gelecek olursak 4050 daha faydalı oyunlarda booster tarzı gibi düşün DLSS var,bu modele çıkabilirsen kesinlikle çıkmalısın. Ama illa aralarından olacaksa Acer Nitro.

Nitro V15 için bu konuya bakabilirsiniz:

Model tavsiyesi olarak:

Nitro V15 için bu konuya bakabilirsiniz:

Model tavsiyesi olarak:

Ellerinize sağlık hocam çok yararlı oldu tek sorun 8 GB RAM olması, bunun 16 GB'liği yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı