Acer Nitro ED270X alınır mı?

Daha fazla  
Selam arkadaşlar, kendime bir monitör almaya karar verdim bütçem 1500TL civarı normalde ama 12AY taksitle alacağım büyük ihtimalle. Bugün Acer Nitro ED270X modelini gördüm 2200TL idi aslında bütçemi belki zorlayabilirim ama 144-165Hz ile o kadar farkı olur mu? Bir de çok ghosting oluyormuş galiba bu model yerine 165Hz 1ms veya 144Hz 1ms kaliteli bir model alsam çok fark olur mu 240Hz ile? Ekran kartım RX 5600XT FPS oyunu olarak Valorant veya CS oynayacağım. Dediğim gibi iyi sayılabilecek 165Hz veya 144Hz ile aralarında çok Dark oluşturur mu? Teşekkürler.

Şu monitörlere bakabilirsiniz o zaman:

@SkyRose

Şu monitörlere bakabilirsiniz o zaman:

@SkyRose
Hocam monitör konusunda tam bir cahilim hangisini tercih etmem daha doğru olur? E spor oyunlarını oynarım ama öyle hasta bir şekilde değil yani arada bir diyebilirim renk canlılığı önemli değil benim için.

attığım Philips'i önerirdi herhalde.
Böyle bir durumda önermem. Sadece rekabetçi oyunlar için Philips önermem. Konu sahibi renklere de önem vermiyor ise hiç bulaşılmaz. Biraz fazla ghosting yapıyor.

Hikayeli oyunlar oynayan, bir şeyler izleyen ve arada sırada rekabetçi oyunlar oynuyor ise muazzam bir alet cidden de. Hele bu fiyata, üff.

"Hep bunu önerdin, şimdi neden dönüyorsun be adam?" diyebilirsiniz ama konu sahibi bu monitörün en önemli özeliğini elemiş;
renk canlılığı önemli değil benim için.

O zaman bu monitör biraz fazla ghosting yapan sıradan bir alet oluyor. Evet, rekabetçi oyunları arada sırada oynasa da konu sahibi renkleri avantaj saymıyor. Bu yüzden avantaj sayabileceği hız var sadece, o da TN'de var.

Evet, bunu öneririm.

Konuya da pek bir şey yazmak istemedim, çünkü Acer'ın sitesinde hala 165Hz diyor. Ne diyeyim bilemedim.

Sürekli rekabetçi oynamıyorum ama dediğim gibi renk canlılığı önemsiz benim için performans ve kalite daha önde benim için açıkçası. Teşekkürler önerileriniz için bütçeme en uygununu alacağım bu önerdiğiniz ürünlerden.

Böyle bir durumda önermem. Sadece rekabetçi oyunlar için Philips önermem. Konu sahibi renklere de önem vermiyor ise hiç bulaşılmaz. Biraz fazla ghosting yapıyor.

Hikayeli oyunlar oynayan, bir şeyler izleyen ve arada sırada rekabetçi oyunlar oynuyor ise muazzam bir alet cidden de. Hele bu fiyata, üff.

"Hep bunu önerdin, şimdi neden dönüyorsun be adam?" Diyebilirsiniz ama konu sahibi bu monitörün en önemli özeliğini elemiş;

O zaman bu monitör biraz fazla ghosting yapan sıradan bir alet oluyor. Evet, rekabetçi oyunları arada sırada oynasa da konu sahibi renkleri avantaj saymıyor. Bu yüzden avantaj sayabileceği hız var sadece, o da TN'de var.

Evet, bunu öneririm.

Konuya da pek bir şey yazmak istemedim, çünkü Acer'ın sitesinde hala 165Hz diyor. Ne diyeyim bilemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı