E EFFCALLVERS Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Genellikle CS:GO oynuyorum ve bu yüzden 240 Hz istiyorum ancak Nitro olan modelde ghosting olduğu söyleniyor. Siz hangisi tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Merhabalar. Genellikle CS:GO oynuyorum ve bu yüzden 240 Hz istiyorum ancak Nitro olan modelde ghosting olduğu söyleniyor. Siz hangisi tavsiye edersiniz?
Seth Kane Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 31 9 Şubat 2021 #2 Monster Aryond aldım çok memnumun ama aralarından seçim yapacaksan KG251qd tercih edebilirsin.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #3 Hocam ghosting her monitörde(TN panelde biraz daha az oluyor ya da hiç olmuyor) vardır. Fakat bu monitörde özellikle bir sorun varsa bilemiyorum.
Hocam ghosting her monitörde(TN panelde biraz daha az oluyor ya da hiç olmuyor) vardır. Fakat bu monitörde özellikle bir sorun varsa bilemiyorum.
E EFFCALLVERS Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 SHER-LOCKED dedi: Hocam ghosting her monitörde(TN panelde biraz daha az oluyor ya da hiç olmuyor) vardır. Fakat bu monitörde özellikle bir sorun varsa bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hangisini tavsiye edersiniz
SHER-LOCKED dedi: Hocam ghosting her monitörde(TN panelde biraz daha az oluyor ya da hiç olmuyor) vardır. Fakat bu monitörde özellikle bir sorun varsa bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hangisini tavsiye edersiniz
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #5 EFFCALLVERS dedi: Peki, hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... KG251qd.
E EFFCALLVERS Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #6 SHER-LOCKED dedi: KG251qd. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler