Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 1 Nisan 2023 #11 byteec0de dedi: @Berkay Kiraz Resimde öyle yazma sebebi portun olduğunu belirtmesi değil. FreeSync'in o portlar tarafından desteklendiği. @Berkay Kiraz Her yerde farklı bir şey söylendiği için konu açayım dedim. Birebir kullanan vardır belki. Genişletmek için tıkla... Sitesinde neden yazmıyor anlamadım. Benim de kafam karıştı. Kullanan varsa yazarsa iyi olur. Fakat yorumlarda dp kullananlar var. Alacağınız yere almadan önce DisplayPort girişi var mıdır diye sorun.
byteec0de dedi: @Berkay Kiraz Resimde öyle yazma sebebi portun olduğunu belirtmesi değil. FreeSync'in o portlar tarafından desteklendiği. @Berkay Kiraz Her yerde farklı bir şey söylendiği için konu açayım dedim. Birebir kullanan vardır belki. Genişletmek için tıkla... Sitesinde neden yazmıyor anlamadım. Benim de kafam karıştı. Kullanan varsa yazarsa iyi olur. Fakat yorumlarda dp kullananlar var. Alacağınız yere almadan önce DisplayPort girişi var mıdır diye sorun.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 1 Nisan 2023 #12 byteec0de dedi: @Berkay Kiraz Ben buraya baktığımda sadece HDMI olduğunu gördüm. Eki Görüntüle 1723494 Genişletmek için tıkla... Displayport Port Türkçe meali Ekran bağlantı noktası.
byteec0de dedi: @Berkay Kiraz Ben buraya baktığımda sadece HDMI olduğunu gördüm. Eki Görüntüle 1723494 Genişletmek için tıkla... Displayport Port Türkçe meali Ekran bağlantı noktası.
B byteec0de Picopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #13 @ChaosBey Evet hocam. Resimlerde incelediğim zaman bir DP göremedim açıkcası. O yüzden emin olamadım biraz. @ChaosBey Sadece HDMI ve VGA gözükmekte.
@ChaosBey Evet hocam. Resimlerde incelediğim zaman bir DP göremedim açıkcası. O yüzden emin olamadım biraz. @ChaosBey Sadece HDMI ve VGA gözükmekte.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 1 Nisan 2023 #14 byteec0de dedi: @ChaosBey Evet hocam. Resimlerde incelediğim zaman bir DP göremedim açıkcası. O yüzden emin olamadım biraz. @ChaosBey Sadece HDMI ve VGA gözükmekte. Genişletmek için tıkla... İKiside aynı sayfa. @byteec0de @byteec0de Gördüğün gibi DisplayPort'un Türkçe Meâli Ekran Bağlantı Noktası. Siteyi Orijinal diliyle açarsan tam anlarsın.
byteec0de dedi: @ChaosBey Evet hocam. Resimlerde incelediğim zaman bir DP göremedim açıkcası. O yüzden emin olamadım biraz. @ChaosBey Sadece HDMI ve VGA gözükmekte. Genişletmek için tıkla... İKiside aynı sayfa. @byteec0de @byteec0de Gördüğün gibi DisplayPort'un Türkçe Meâli Ekran Bağlantı Noktası. Siteyi Orijinal diliyle açarsan tam anlarsın.
B byteec0de Picopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #15 @ChaosBey Anladım hocam teşekkürler. Resimlerde farklı yerde bulunuyor o zaman bu port.