Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 25 Şubat 2024 #1 Merhaba, yeni aldığım Acer monitörümde ciddi ghosting sorunu mevcut. İlk defa başıma böyle bir sorun geldiği için konu açmaya karar verdim, yardımlarınızı beklerim. Monitör:Acer Nitro EI322QURPbmiippx Monitör Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
Merhaba, yeni aldığım Acer monitörümde ciddi ghosting sorunu mevcut. İlk defa başıma böyle bir sorun geldiği için konu açmaya karar verdim, yardımlarınızı beklerim. Monitör:Acer Nitro EI322QURPbmiippx Monitör
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.688 Makaleler 21 Çözümler 99 25 Şubat 2024 #2 VA panel almışsın ghosting olması normal. overdrive ayarlarını kurcala gerçi pek bir şeye yaramazlar, kökten çözemezsin.
VA panel almışsın ghosting olması normal. overdrive ayarlarını kurcala gerçi pek bir şeye yaramazlar, kökten çözemezsin.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 25 Şubat 2024 #3 FalconPolat dedi: VA panel almışsın ghosting olması normal. overdrive ayarlarını kurcala gerçi pek bir şeye yaramazlar, kökten çözemezsin. Genişletmek için tıkla... Overdrive "off" bile yaptım yine aynı. VA panellerin hepsi mi böyle . IPS olan monitörde gram yok böyle bir durum.
FalconPolat dedi: VA panel almışsın ghosting olması normal. overdrive ayarlarını kurcala gerçi pek bir şeye yaramazlar, kökten çözemezsin. Genişletmek için tıkla... Overdrive "off" bile yaptım yine aynı. VA panellerin hepsi mi böyle . IPS olan monitörde gram yok böyle bir durum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.688 Makaleler 21 Çözümler 99 25 Şubat 2024 #4 Ucuz olanların hepsi böyle pahalı olanları bilmiyorum ama büyük ihtimalle onlar da böyledir.