Acer Nitro Helios Neo 16 GPU'nun 87 dereceye çıkması normal mi?

85 ustunde guc kismaya basliyor zaten bir sorun olursa kendini kapatiyor cihaz genelde.

Bu modelin CPU cok guc cekmeye calisiyor, bir yandan GPU'da borulari isitinca bayağı isiniyor. Ama zarar gelmez.

92-98 falan olması gerekiyordu. Fazla ısınmıştı biraz kafama az taktım sanırım siyah ekran verdi kapanmadıda yeniden başlattım yüzsüz gibi oynamaya devam ettim.

Dosya Ekleri

• images.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 15
105 watt çalışıyor genelde ekran kartı.

Tlou'yu oynarken zaten işlemci 95 derecelere çıktığını gördüm ama fanlar otoda çalışıyor turboda değil.

4500-5500 arası sanırım tam emin degilim ama turbo değil. Turbo yapınca aşırı ses çıkıyor rahatsız edici. Öyle kullanmıyorum.

CPU kac watt kac MHZ calisiyor?
Hocam watt değerini bilmiyorum ama 4800 MHz lerde çalışıyor.

4500-5500 arası sanırım tam emin degilim ama turbo değil. Turbo yapınca aşırı ses çıkıyor rahatsız edici. Öyle kullanmıyorum.

Hocam watt değerini bilmiyorum ama 4800 MHz lerde çalışıyor.
Watt degerini MSI Afterburner uzerinden kontrol edin. Fanlarida 5K RPM'e sabitlemeyi deneyin.

4500-5500 arası sanırım tam emin degilim ama Turbo değil. Turbo yapınca aşırı ses çıkıyor rahatsız edici. Öyle kullanmıyorum.

Hocam watt değerini bilmiyorum ama 4800 MHz'lerde çalışıyor.

Hocam makinenda sorun yok çok ısınırsa fanları akıllı moda ya da Max performans moduna al kullan.

@tomey Hocam sıcaklık değerleri normal o zaman? Yanma gibi bir durum olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…