Acer Nitro i5 9300H ve 1660 Ti nasıldır?

Lynnfield

Kilopat
Daha fazla  
.

Bu linkteki laptopu almayı düşünüyorum. Daha yüksek fiyata çıkamam. Ayrıca masaüstü alamam. Sizce iyi mi bu ürün?

Ben de bu bilgisayar ile Monster'ın bir bilgisayarı arasında karamsarda kalmıştım. Acer'ın 2 sene önce ki Nitro modelini almıştım ve teknik servis konusunda çok pişman olmuştum. Yoksa hiç düşünmeden bunu alırdım. Kağıt üzerinde bu fiyata alınabilinecek en iyi model gibi duruyor.

F/P olarak 10 numara 5 yıldız bir bilgisayar. Acer Nitro 5 serisi hakkında kullanan arkadaşların yorumlarını ve soğutma performansı için test videolarını izlemenizi öneririm.

İşlemcinin 9. nesil olması yüzünden düşünceliyim 10. nesil işlemcili bir laptop mu almalıyım bu mu iyidir.

Bu fiyata 10. nesil 1660 Ti bulamayabilirsin. O yüzden fiyat performans anlamında süper duruyor.

Çok iyi değil mi ya?
Çok iyi değil mi ya?
Satıcı "çok uyguna koyduk yaw" dedi sanırım. Yayından kalktı ürün.

Son düzenleme:
Çok iyi değil mi ya?

Satıcı "çok uyguna koyduk yaw" dedi sanırım. Yayından kalktı ürün.

Valla aşırı iyiydi. Ya dediğin gibi oldu ya da satıcı yurtdışı ürünlerini satıyordu bi yerden uyarı yedi. Acer Türkiyeden daha bi duyuru yok çünkü.

edit: yok diğer 3 ilan duruyor. 1650ti 'ı 8500 yapmış. 1660ti kalkmış. dediğin gibi çok ucuz yazdık dediler herhalde. o arada sipariş veren olduysa çok iyi fiyata almış oldu.

Son düzenleme:
Alın mükkemmel. Ama garanti konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…