Hem oyun oyun oynama amaçlı hem de gündelik hayatta taşıma zorunluluğumdan dolayı bu 2 dizüstü bilgisayar arasında kaldım. Monster normalde 8 GB kendi sitesinden özelleştirerek bir 8 GB daha ekleyip 1 TB'da HDD almayı planlıyorum. Ortalama 7 bin civarlarına geliyor. Acer ise ortalama 9 bin civarlarında.
Şu an kullandığım dizüstünün 5. yılı hala kullanmaya devam ediyorum ancak ekran kartı vb düşük olduğu için bazı uygulama ve oyunları kaldırmıyor doğal olarak.
Şu anki bilgisayarım metal kasa olduğu için hissiyatı çok kaliteli geliyor bundan sonra plastik kasa kullanmak nasıl olur bilemiyorum.
GTX1050 o paralar verip kullanılacak bir kart değil artık. Ayrıca Monster sitesinden takviye yapmak yerine parçaları kendin temin edebilirsin. Mesela RAM ikinci elde sorun çıkarmayan bir parça.
HP Power 15-DK0021NT 9ET57EA i5-9300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG Strix G G531GU-AL059 i5-9300H 8 GB 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunlar hem daha ucuz hem de aynı özelliklere sahip.
HP Power 15-DK0021NT 9ET57EA i5-9300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG Strix G G531GU-AL059 i5-9300H 8 GB 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunlar hem daha ucuz hem de aynı özelliklere sahip.
Önerileriniz için teşekkürler hocam ancak bana bu işlerden anlayan bir arkadaşım oyun oynayacaksan hiçbir zaman i5 işlemçi alma demişti ondan beri i5 lere karşı biraz tereddütteyim.