Acer Nitro Intel Core i5 10400F sistem alınır mı?

Tolisso

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaş bu bilgisayar alınır mı?

Acer Nitro Intel Core i5 10400F 2.9Ghz İşlemci 8Gb Ram 256Gb Ssd GTX1650 4Gb Ekran Kartı Linux İşletim Sistemli Gaming Bilgisayar Siyah

Bu sisteme bir tane daha RAM almayı düşünüyorum sistemdeki ekran kartı Akakçe'de en ucuz 3199 TL'ye görebildim işlemcisi Ryzen 5 3600 emsali bir işlemciymiş anakartı yazmıyor ama bir arkadaş gidip baktı buna uyumlu anakartmış 410'lu bir şeyler söylemişti fikirlerinize ihtiyacım var çünkü aslında hiç anlamıyorum böyle şeylerden. Genelde CS:GO Valorant oynamayı planlıyorum 180-200 FPS alır mıyım onun dışında da aslında her şeyi oynarım. Tarayıcıda da çok geziyorum tarayıcı konusunda nasıldır işimi görür mü fiyatına göre nasıl arkadaşlar?

Daha önce hiç konu açmadım yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş bu bilgisayar alınır mı?

Acer Nitro Intel Core i5 10400F 2.9Ghz İşlemci 8Gb Ram 256Gb Ssd GTX1650 4Gb Ekran Kartı Linux İşletim Sistemli Gaming Bilgisayar Siyah

Bu sisteme bir tane daha RAM almayı düşünüyorum sistemdeki ekran kartı Akakçe'de en ucuz 3199 TL'ye görebildim işlemcisi Ryzen 5 3600 emsali bir işlemciymiş anakartı yazmıyor ama bir arkadaş gidip baktı buna uyumlu anakartmış 410'lu bir şeyler söylemişti fikirlerinize ihtiyacım var çünkü aslında hiç anlamıyorum böyle şeylerden. Genelde CS:GO Valorant oynamayı planlıyorum 180-200 FPS alır mıyım onun dışında da aslında her şeyi oynarım. Tarayıcıda da çok geziyorum tarayıcı konusunda nasıldır işimi görür mü fiyatına göre nasıl arkadaşlar?

Daha önce hiç konu açmadım yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Daha sistemler var ama fiyatına göre güzel.

Soğutması kötü olabilir.

Soğutması kötü olabilir.

Soğutması kötü olabilir.
Teşekkürler dostum.
Kötü soğutma konusunda berbat ayriyeten evkur dan pc alınmaz.
Neden alınmaz kral?
Arkadaşlar bu paraya bu işlemcili 8X2 GB ramli sistem bulunur mu yorumlara göre linkteki kasa tırt.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı