Acer Nitro KG242YP nasıldır?

Bütçe
1500

Yang Mills

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Tokyo
Daha fazla  
Forumda önerenleri gördüm. 165 Hz, 0.5 ms normalde 2 ms, IPS panel iyi değil mi? Malzeme kalitesi olarak nasıl? n11 yorumlarında ghosting vs. olmadığını söylemişler. Sizce alınır mı? Fiyatı çok ucuz. Kutuya DP ve HDMI koyuyorlarmış. Hoparlörü varmış. Alternatif olarak ASUS'un uçak resmi olan modeli var sadece. Sizce başka alternatifi var mı?

Alınabilir gibi duruyor ama neden bu kadar ucuz onu anlamış değilim.

Hocam bazı ürünlerde şöyle bir şey oluyor ürünlerin yorumlarında okumuştum.
-Genel de 5ms olup yanında bir mod geliyor o modu açınca 0.5 ms oluyor ama monitör göz kırpıyor.
-Verilen değerden daha az Hz ile geliyor sen onu yükseltince ms`yi yükseltemiyorsun.
Ve birkaç bir şey daha gördüm ama hatırlayamıyorum. Bunlara dikkat ederek al. Bu denli ucuz fiyatta bu özellikler ben pek emin olamadım açıkçası.

Bir inceleme videosuna normalde 2ms extreme açınca 0.5 olduğu söyleniyor. Hz azalmıyor ama FreeSync açınca Extreme mod falan kapanıyor. HDR falan var valla ilginç geldi bu ürün.

Bende bu işleri pek bilmiyorum ama bu monitör iyi gibi.

Bu monitörde ghosting yaşayanlar olmuştu sanırsam, yoksa alacaktım.

Ben öneriyorum muhtemelen herkese . Benimde bütçem bu civarlarda ve ASUS olan monitörü alasım yok. Özellik olarak herhangi bir dezavantajını göremedim ve özellikle hiçbir kötü yorumuna rastlamadım. Bence alınabilir bir monitör. Yani cidden kimse görüntüsüne laf etmemiş. Kötü yorumlar hep ölü piksel yorumları onlardan da 3-5 tane var. Yok iade almadılar falan.

Bir de ASUS monitör 4ms bu 2ms. Bunu da ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…