X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Daha yeni Acer Nitro KG242yp adlı modelden aldım. Ölü piksel testi yaparken bu nokta vardı. Bu ölü piksel mi? Dosya Ekleri a.jpeg 248,7 KB · Görüntüleme: 86
Daha yeni Acer Nitro KG242yp adlı modelden aldım. Ölü piksel testi yaparken bu nokta vardı. Bu ölü piksel mi?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.968 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 23 Mart 2021 #2 Piksel testi açıp, farklı renklerde ekran görüntüsü alır mısın?
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Mart 2021 #3 Galiba evet.
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #4 Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com Testi yaparken her renkte ekran görüntüsü alıp atar mısın?
Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com Testi yaparken her renkte ekran görüntüsü alıp atar mısın?
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #5 Nasıl yani telefondan mı çekeyim yoksa PC'denmi SS alayım.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.968 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 23 Mart 2021 #6 xRealdyHD dedi: Nasıl yani telefondan mı çekeyim yoksa PC'den mi SS alayım. Genişletmek için tıkla... PC'den SS alırsan daha iyi olur.
xRealdyHD dedi: Nasıl yani telefondan mı çekeyim yoksa PC'den mi SS alayım. Genişletmek için tıkla... PC'den SS alırsan daha iyi olur.
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #7 SS de gözükmüyor maalesef ama DP ile değil de HDMI ile bağlayacağım belki bir şey fark eder fakat DP kablosu çıkaramıyorum kasadan da monitörden de. Herkese teşekkür ederim ölü pikselmiş ama 1 taneden sıkıntı olmaz bence. Son düzenleme: 24 Mart 2021
SS de gözükmüyor maalesef ama DP ile değil de HDMI ile bağlayacağım belki bir şey fark eder fakat DP kablosu çıkaramıyorum kasadan da monitörden de. Herkese teşekkür ederim ölü pikselmiş ama 1 taneden sıkıntı olmaz bence.