Acer Nitro laptopta ''No bootable device'' hatası

ebuckimi

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen günlerde yeni bir laptop aldım (Acer Nitro) ve Windows 11 kurdum. Acildiginda devamli kitlenmeye ve restart atmaya başladı. Bugün tekrar Windows 11 Pro kurduğumda bu sefer tekrar restart atıp ''no bootable device'' hatası vermeye başladı.

BIOS'a girdiğimde de Windows boot Manager yaninda SSD ismi yazmıyor. Normalde eski PC'de yazıyordu HDD ismi.

PC onar dedigimde de flash bellek ile böyle bir sorun çıkıyor.

Hatalar silsilesiyle karşı karşıyayim düzgun kurulum yapamadığımdan kaynaklı sanirim. Yani BIOS da HDD ismi yazmıyor Boot Manager gözüküyor sadece SSD'ye kuramiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ederim

windows 10 da kursam 11 de kursam takılıyor anlam veremedım sanırım servise yollamam gerekicek

hala çözemedim sorunu windows boot manager yanında ssdismi neden yazmıyor sanırım servise yollamam gerekicek

Son düzenleme:

Aynısı bana da oldu sanırım SSD kaynaklı bir hata bizimle alakası yok. Kronik. Ne yaptınız gönderdiniz mi servise?

Büyük ihtimal SSD hatası var servise gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…