Acer Nitro laptopun "A" tuşu takılı kalıyor

wnhd

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Acer Nitro laptop kullanıyorum. Son 1 gündür bilgisayarı açtıktan 10-15 dakika sonra a tuşum takılı kalıyor. Restart atınca sorun düzeliyor ancak 10-15 dakika sonra tekrar takılı kalıyor. Ne yapmam gerekiyor?

Yazılımsal olabilir. Format atmak en mantıklı şey şuan.

Arkada makro uygulaması vs. var mı ?

Yazılımsal olabilir. Format atmak en mantıklı şey şuan.

Arkada makro uygulaması vs. var mı ?
Hocam razer uygulaması var ama mouse için var o sadece. A tuşunu kullandıktan sonra mı takılı kalıyor diye düşündüm ama emin değilim.

1. Arama çubuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatın ve ardından "devmgmt. MSC" komutu ile Aygıt Yöneticisi'ni açın.
2. Klavyeler'i genişletin > klavye sürücünüze sağ tıklayın ve Aygıtı kaldır'ı seçin.
3. Kaldır'ı > Bu aygıtın sürücü yazılımını sil onay kutusunu işaretleyin.
4. Makinenizi yeniden başlatın, ardından Windows Update > Güncelleştirmeleri Denetle'> > Ayarları Başlat'> Güncelleme ve Güvenlik'e giderek klavye sürücüsünü yeniden yükleyin.
5. Aygıt Yöneticisi'ne geri dönün. Eylemler'e tıklayın ve donanım değişikliklerini Tara'yı seçin, ardından tekrar kontrol edin.
Sorununun düzelmemesi durumunda tekrar mesaj atın yardımcı olalım.

Bilgisayarı açtığım zaman deneyeceğim hocam çok teşekkürler

Yazılımsal olma ihtimaline karşı BIOS güncellemesi yapmanız durumu kurtarabilir.

Yazılımsal olma ihtimaline karşı BIOS güncellemesi yapmanız durumu kurtarabilir.
Biosum güncel hocam

Hocam yanlışlıkla farkettim kullandığım mouse’a atadığım tuşa basınca yazılımdan olan bir sorunmuş. Ben de şans eseri farkettim o tuşa tekrar basınca sorun düzeldi. Yorum yazan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…