Az önce içki bardağı gibi bir bardağın 5/1 'i doluyken elim çarptı ve bir kısmı laptopun tam işlemci ve ekran kartı olan bölgesine döküldü. 5-6 saniye içinde kapattım şu an dökülen yerinde selpakla birlikte ters çevrilmiş biçimde duruyor. İçini açıp temizleyemem, bataryayı çıkarma imkanım yok. Bozulur mu laptop?
Laptop: Acer Nitro
Az önce içki bardağı gibi bir bardağın 5/1'i doluyken elim çarptı ve bir kısmı laptopun tam işlemci ve ekran kartı olan bölgesine döküldü. 5-6 saniye içinde kapattım şu an dökülen yerinde selpakla birlikte ters çevrilmiş biçimde duruyor. İçini açıp temizleyemem, bataryayı çıkarma imkanım yok. Bozulur mu laptop?
Laptop: Acer Nitro.
Az önce içki bardağı gibi bir bardağın 5/1'i doluyken elim çarptı ve bir kısmı laptopun tam işlemci ve ekran kartı olan bölgesine döküldü. 5-6 saniye içinde kapattım şu an dökülen yerinde selpakla birlikte ters çevrilmiş biçimde duruyor. İçini açıp temizleyemem, bataryayı çıkarma imkanım yok. Bozulur mu laptop?
Laptop: Acer Nitro.
Cihaz ıslak ıslak çalıştırılırsa veya güç verilirse kısa devreye kadar varabilir. İyi kurutulmazsa PCB oksitlenebilir. Ek olarak, anında bardağı boş bir alana koyup batarya da dahil cihaz gücünü kestiğinizi varsayıyorum. @Murat5038@24099@Emin Çıtak da bir şeyler söyleyebilir
Cihaz ıslak ıslak çalıştırılırsa veya güç verilirse kısa devreye kadar varabilir. İyi kurutulmazsa PCB oksitlenebilir. Ek olarak, anında bardağı boş bir alana koyup batarya da dahil cihaz gücünü kestiğinizi varsayıyorum. @Murat5038@24099@Emin Çıtak da bir şeyler söyleyebilir
Ters çevrili kalsın bir gün sonra kurutma makinesiyle kurutursunuz fazla yaklaştırmadan. Bu zaman içinde batarya ve adaptör sökülmesi lazım tabi.
Mümkünse garantiye göndermeniz yararlı olur ama ücret alabilirler.