Mirza Demir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 712 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #21 Xevanior dedi: gaming laptop bu, ne bekliyorlar? Ses çıkarmayan gaming laptop diye bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Cidden bende bunu diyecektim hepsi çıkarıyor fan sesi gaming laptop sonuçta bunun ki ne kadar abartı da insanlar iade ediyor anlamadım.
Xevanior dedi: gaming laptop bu, ne bekliyorlar? Ses çıkarmayan gaming laptop diye bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Cidden bende bunu diyecektim hepsi çıkarıyor fan sesi gaming laptop sonuçta bunun ki ne kadar abartı da insanlar iade ediyor anlamadım.
ZeuLeg Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2023 #22 Xevanior dedi: Gaming laptop bu, ne bekliyorlar? Ses çıkarmayan gaming laptop diye bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende biliyorum, siz demek istediğimi anlamamışsınız: Video Linki: Youtube Çözüldüğünü söyleyenler:
Xevanior dedi: Gaming laptop bu, ne bekliyorlar? Ses çıkarmayan gaming laptop diye bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende biliyorum, siz demek istediğimi anlamamışsınız: Video Linki: Youtube Çözüldüğünü söyleyenler:
Mirza Demir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 712 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #23 ZeuLeg dedi: Hocam onu ben de biliyorum, siz demek istediğimi anlamamışsınız: Video linki: Youtube Eki Görüntüle 2026771 Çözüldüğünü söyleyenler: Eki Görüntüle 2026790 Eki Görüntüle 2026786 Genişletmek için tıkla... Hmm anladım. Yurt dışından da başka inceleme videoları inceleyip düzelmiş mi emin olurum hocam alacağım zaman.
ZeuLeg dedi: Hocam onu ben de biliyorum, siz demek istediğimi anlamamışsınız: Video linki: Youtube Eki Görüntüle 2026771 Çözüldüğünü söyleyenler: Eki Görüntüle 2026790 Eki Görüntüle 2026786 Genişletmek için tıkla... Hmm anladım. Yurt dışından da başka inceleme videoları inceleyip düzelmiş mi emin olurum hocam alacağım zaman.