Acer Nitro Nitro AN515-58 mikrofon algılanmıyor

WaytMen

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Headsetimi jaka taktığım zaman sadece kulaklık kısmı çalışıyor mikrofon kısmı çalışmıyor bu konuda bilgisi ya da daha önce yaşamış olan var mı?
Not: Sürücülerim güncel ve orijinal siteden indirildi.
Not2: Sitedeki aynı sorunu yaşayan arkadaşların çözümlerini denedim ancak hiçbiri işe yaramadı o yüzden tekrar başlık açıyorum.

Hocam headset girişi mikrofon desteklemiyor olabilir. Bazı soketler sadece ses çıkışı için oluyorlar. Harici bir mikrofon girişi mevcutsa eğer dönüştürücü kablo ile mikrofonlu kulaklığınızı ses ve mikrofon olarak ikiye ayıran kablolardan alıp kullanabilirsiniz.

Hocam headset girişi mikrofon desteklemiyor olabilir. Bazı soketler sadece ses çıkışı için oluyorlar. Harici bir mikrofon girişi mevcutsa eğer dönüştürücü kablo ile mikrofonlu kulaklığınızı ses ve mikrofon olarak ikiye ayıran kablolardan alıp kullanabilirsiniz.

Harici bir mikrofonum mevcut değil maalesef headsetim de tek girişli bu kabloyu kullanamıyorum. Yine de teşekkür ederim yanıtınız için.

Eğer sorun buysa USB çıkışlı ses kartları var, onları kullanabilirsiniz.

Hocam harici mikrofonunuz var mı diye sormamıştım. Laptopunuzda ses girişi harici başka bir giriş yani mikrofon girişi var mı diye sormuştum. Eğer varsa kulaklığınızı bu dönüştürücü ile kullanabilirsiniz çünkü.

Maalesef mevcut değil o da.

Evet bu da bir seçenek hocam. Çok da dandik olmayan bir USB ses kartı ile gayet rahat kullanılabilir her mikrofonlu kulaklık.

Sanırım bu işin sonu bunlardan geçiyor sağ olun cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı