Acer Nitro QG221QBII FreeSync Açılmıyor

Osmar

Centipat
Merhabalar. Arkadaşlar daha yeni Acer Nitro QG221QBII monitörü aldım. Ekran kartım GTX 1050 Ti 4 GB. Monitörü taktım sorunsuz çalıştı. Ancak FreeSync özelliğini açamadım. Monitörde ve ekran kartımda sadece HDMI girişi var. Belki bu yüzden olabilir. Bir diğer sıkıntı monitörde MS sıkıntısı. VRB off, normal, exterm olarak 3 seçenek var. Extrem yaptığında tam anlamıyla MS 1 oluyormuş öyle okudum. Ancak extrem yaptığımda ekranda flickers oluyor ve parlaklığı çok düşüyor. Lütfen kullanan varsa bu sorunu nasıl çözerim? Monitörde sıkıntı mı var? İade etmeli miyim? Yanıtlarsanız ve bu konuda bilgilendirirseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki diğer monitörlerde Display Port girişi var dönüştürücü kullanarak ekran kartına bağlasan sorun yaşar mıyım?

Hocam free sync ve g sync şu an için sadece Display port destekliyor, dönüştürücü kullanmanız büyük ihtimalle işe yaramayacak çünkü bilgisayarınız HDMI çıkışına bağlantıyı algılayacak, yani nvidia denetim masasından açamayacaksınız yine.

Oyunda ara ara küçük takılmalar oluyor FPS 80 - 85. FPS'den dolayı mı takılıyor dersiniz yoksa FreeSync ile bağlantısı var mı?

Monitör FreeSync desteklenmesine rağmen sadece HDMI çıkışı mevcut. İleride AMD ekran kartına geçiş yaparsam sadece HDMI kullanarak FreeSync kullanabilecek miyim?

FPS takılması sizin bilgisayarınız ile alakalı, free sync'den değil.

AMD hdmi çıkışlara destek getirmiş, yani AMD ekran kartıyla HDMI üzerinden free sync kullanabileceksiniz.

Son düzenleme:
FPS takılması sizin bilgisayarınız ile alakalı, Free Sycn'den değil.

AMD HDMI çıkışlara destek getirmiş, yani AMD ekran kartıyla HDMI üzerinden Free Sync kullanabileceksiniz.

Teşekkür ederim sağolun.
Moderatör arkadaşlar konuyu anladım, kapatabilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…