Acer Nitro QG221Qbii vs Nitro VG220Qbmiix vs AOC G2260VWQ6

Hangbao

Kilopat
Merhabalar;

F/P odaklı 75Hz ve 1ms tabanında ürünleri kayıt ettim. Sizce hangisi tercih etmem daha mantıklı bir karar olur? Lütfen açıklama bırakarak yazabilirseniz, müteşekkir kalırım.

75Hz olduktan sonra competitive oyunlarda gözle görülür bir fark ve avantaj sağlamayacaktır diye düşünüyorum, eğer competitive oynuyorsanız. Onun dışında TN ve VA panel önermiyorum, IPS varken. IPS'in de 1ms olduğuna dikkat edin, gözünüzden kaçmasın. Bilgilere, modelleri yazarak markanın kendi sitesinden ulaşın. Aynı zamanda markaların, ölü pixel garantisi verip vermediğini öğrenin, bildiğim kadarıyla MSI monitörleri için ölü pixel garantisi vermiyor, aklınızda bulunsun. Monitör hoparlörü bir işe yaramaz, kullanmayacaksnaız bile. Kullansanız da hiç verimli değil. Bana IPS'den sonra diğerleri beş kuruş etmez gibi geliyor. Bence en yakın zamanda bir mağazaya gidin ve farkı gözünüzle görün, içinize sinsin.

Benimde gözüme, IPS monitörler daha canlı ve güzel geldi. Lakin display port olayı aklıma takıldı, hdmi üzerinden 1 ms veya 75hz tam olarak alınamıyor gibi yorumlar okumuştum.

Benimde gözüme, IPS monitörler daha canlı ve güzel geldi. Lakin display port olayı aklıma takıldı, hdmi üzerinden 1 ms veya 75hz tam olarak alınamıyor gibi yorumlar okumuştum.
Üç dakika sürmez onu kesinleştirmeniz, direkt yazdığınızda redditte bile karşınıza çıkar. Evet, displayport yokmuş, şimdi baktım. Kablo tipi ve verebildiği maksimum Hz ve Ms değerlerini kesinleştirdikten sonra kararı verebilirsiniz. Sıralama kötüden iyiye şu şekilde bu arada: TN > VA > IPS (renk kalitesi/ dolgunluğu, artık ne deniyorsa o bakımdan) Bana TN, HDD gibi, IPS, SSD gibi geliyor, sanki eski teknoloji gibi. Soluk, cansız bir görünüme sahip ikisi de benim için, IPS kullandıktan sonra bedava 300Hz 32" verseler kullanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…