Acer Nitro RG241YP alınır mı?

Ben kullanıyorum bu monitörü gayet kaliteli yanında hem HDMI hem DP kablosuyla geliyor gelirken ölü piksel yoktu fakat 5 ay sonra mönitörün tam en alt dibinde 1 adet çıktı ama gözükmüyor piksel yoğunluğundan dolayı hoparlör yok ince bir yapısı var üstten bakınca hafif curved ama çok hafif çözünürlükte iyi FreeS destekliyor g sync yok bende GTX 980 vardı onunla kullanıyordum FreeS aktif edilmiyordu rx 6700 xt ye geçtim gayet optimal çalışıyor 165 hz direkt alıyorsun birde ben 17-18 incten geçince birden büyük geldi alırken küçüktür sandım 27 ince hiç bulaşmayın büyük masanız yoksa çünkü uzağa koymanız gerekiyor monitörü çokta beyaz ışık vermiyor köşelerden zaten vermeyen monitörde yok bi modu var açınca parlaklık düşüyor ama FPS oyunları daha akıcı gibi oluyor ya da bilmiyorum bana öyle geldi

hocam merhaba bu monitörü almayı düşünüyorum da şuan memnun musunuz bir sorunu var mı? Bazı arkadaşlarda çok fazla ışık sızması olmuş umarım sizde de aynı problem yoktur.

hocam merhaba bu monitörü almayı düşünüyorum da şuan memnun musunuz bir sorunu var mı? Bazı arkadaşlarda çok fazla ışık sızması olmuş umarım sizde de aynı problem yoktur.
yaklaşık 1 seneden fazla oldu kullanıyorum dediğim gibi 1 adet siyah ekranda ufak 1 adet kırmızı nokta var diğer hiç bir renklerde sıkıntı olmuyor belki ölü bile değildir ışık sızmasına gelirsek bu bir IPS ekran ve ışık sızması her IPS ekranda makul seviyede var bu ışık sızmasının fazla olduğunu savunan arkadaşların çoğu cep telefonunun kamerasıyla ekranın önüne geçip fotoğraf çekerek 4 kenarda birden beyazlık görünce ışık sızması diye atlıyor olaya , doğru bu bir ışık sızması ama kendi gözümle gördüğüm sızma ile cep telefonunun ekranında gördüğüm sızmanın birbiri ile alakası yok yani gözleriniz kamera değilse fark etmeyeceksiniz bile birde baktığınız açından beyazlık oluşabiliyor yani beyazlık gezebiliyor buda panelin yapısından size fotoğraf atacağım ışıksız ortamda ışık sızmasını gayet görebileceksiniz fakat kendi gözünüzle baktığınızda bunun çok azını fark edeceksiniz sonuç olarak gayet memnunum fakat RX 6700 XT ekran kartına geçtiğim için 2 k bir monitöre ihtiyacım var 1080p gayet kaliteli ve 165 hz yi dibine kadar veriyor IPS panel olduğu için biraz ghosting var fakat uber pro esporcu değilseniz rahatsız etmeyecektir birde aşırı ince bir ekran ,ekranlar inceldikçe ışık sızması gayet olağandır . Tekrar üstünde duruyorum bu IPS bir panel

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-01-02 at 21.03.18.jpeg
    164,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu sitede fiyatı biraz daha uygun buradan da alınabilir

Maalesef stok yok. Stok var yazıyor ama eklenmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım stoğu bitmiş ama sayfada sorun olduğu için stok var gözüküyormuş. Diğer satıcılarda da yaklaşık 4000 tl o yüzden bundan vazgeçmek zorundayım.

Ondan sebep bu ikisinden birini almayı düşünüyorum

Dostum cevabın için çok teşekkür ederim zaten acer i düşünüyordum eğer şuan stoğu olsaydı direkt alırdım. Maalesef diğer satıcılarda fiyat yüksek geldi

bu model artık eskidi IPS panel daha yeni modelleri mevcut onlara da bakabilirsiniz şunu da unutmayın her IPS ,VA,TN panel kaliteli değildir bunlarda aralarında ayrılır misal kalitesiz bir IPS panel kaliteli bir VA panelin yanında daha sönük renk verebilir ben incehesaptan 1400 TL gibi bir fiyata satın almıştım o zamandan beri kullanıyorum alırken iyi araştırma yapın alın size hangisi uygunsa bu panellerden ona yönelin bilginiz yoksa biraz araştırma yapabilirsiniz

Haftalardır araştırıyorum içime hiçbiri sinmedi. 3000TLdi bütcem hadi 3500-3600 olsun dedim yinede güvenerek alacağım bir monitör bulamadım. Çoğunda kötü yorum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…