Acer Nitro RG241yp deneyimi

52Smaug52

Centipat
Acer Nitro rg1.
Arkadaşlar alalı 1 1.5 hafta oldu.
165 Hz 1 ms 1080p 24" monitör.
IPS glow var mı: Bende böyle bir şey yok sanırım testlere baktım bir şey göremedim.
Ölü piksel çıktımı: Hayır ölü piksel çıkmadı monitörden iki tane aldık ikisinde de ölü piksel çıkmadı.
165 Hz DP ile kullanımda sorun var mı: Ne gibi bir sorundan bahsediliyor sorarsanız solerim.
Herhangi bir sorun yaşamadık.

V. A ve IPS panel farkları v. A kullanmadım ama bir iki araştırdım oyunlarda ghosting fazla göründüğü için vazgeçtim.
Farklı marka model düşündüm ki: Çok marka model düşündüm Philips AOC ASUS LG, Philips'i ghosting olayından vazgeçtim, AOC pahalı olduğundan, ASUS kronik sorunları olduğundan, Acer pek bakmamıştım baktım fiyat uygun 165 Hz 1 ms denemek lazım yeni markalara ve yeni modellere fırsat vermek lazım dedim ve sipariş verdim çok şükür bir sıkıntı sorun çıkmadı.
Ufo test atayım.

165 FPS 165 Hz 6 frame.
Tam olarak cekememis olabilirim.
Daha detaylı ufo testi isterseniz atabilirim müsait bir zamanda.
Bu arada ekleme yapayım.(HDR10) mevcuttur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-07-15-03-58-883_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2021-02-07-15-03-58-883_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleyen: Moderatör:
Renk canlılığı nasıl peki hocam ? Başka IPS monitörler ile karşılaştırma şansınız oldu mu ?
Bir de masa üzerinde fotoğraflarını çeker misiniz ?

Hocam AOC 24 inç 144Hz bir monitör var ona HDR kapalıyken bakmıştım AOC'ta HDR var mı yok mu ya da açıkmı bilmiyorum ancak, Acer HDR açınca görüntü canlılığı bana kalırsa aynı oldu HDR açıkken karşılaştırmadım ama HDR açınca o kadar belli bir görüntü farkı oluyor ki anlatamam, yani birden siyah beyazdan renkli televizyona geçmiş gibi hissediyor insan.
Ayriyeten 20 inç bir monitörden geçtiğim için, HDR farkı gözle görülür bariz bir fark, kesinlikle HDR olmayan monitörden uzak durunuz.
IMG-20210207-WA0000.jpg

Sol taraftan ışık vurduğu için bulanık çıkmış idare edin tasarımı çok ince ve güzel.
Yukarı aşağı hareket var. Çok değil ama yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı