Uygun bir fiyat gibi. Nasıldır? PC ve Xbox Series S için kullanacağım. Bir sıkıntı olur mu?
Rekabetçi, hikayeli, yarış vesaire. Hocam peşin fiyatına 6-7 taksit imkanından dolayı almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz bu fiyat civarına 6-7 taksit imkanlı?Bir sıkıntı olmaz ama bu monitörü önermem. PC tarafında hangi oyunları oynuyorsunuz?
@LaMorte Hocam bu fiyat civarına 2K bulabilir miyiz?Bir sıkıntı olmaz ama bu monitörü önermem. PC tarafında hangi oyunları oynuyorsunuz?
Taksitler için her siteye ayrı ayrı bakmaya üşendim. Alternatif olarak şu modeller daha iyi olur.Rekabetçi, hikayeli, yarış vesaire. Hocam peşin fiyatına 6-7 taksit imkanından dolayı almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz bu fiyat civarına 6-7 taksit imkanlı?
Pek önermem. TN panel eskide kaldı ve uzaktan da rahatsız eder.@LaMorte Teşekkürler hocam. Monitörlere bakayım ben.
Bu model nasıldır?![]()
HP 27XQ 3WL54AA 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP 27XQ 3WL54AA 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teşekkürler hocamPek önermem. TN panel eskide kaldı ve uzaktan da rahatsız eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.