A aypod Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 GTX 1660 Ventus ekran kartım ile bu monitör G-SYNC ile uyumlu bir şekilde çalışır mı? Ona göre almayı düşünüyorum.
GTX 1660 Ventus ekran kartım ile bu monitör G-SYNC ile uyumlu bir şekilde çalışır mı? Ona göre almayı düşünüyorum.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 DP ile bağlantı yaparsanız çalışır. Ne kadar verimli olur bilemem ama.
A aypod Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 sennayrton dedi: DP ile bağlantı yaparsanız çalışır. Ne kadar verimli olur bilemem ama. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, tüm freesync monitörleri DP kablosu ile bağlayarak g sync desteği alabilirmiyiz şuan güncel olarak? İlla net bi şekilde G sync sertifikası gerekmiyor değil mi ?
sennayrton dedi: DP ile bağlantı yaparsanız çalışır. Ne kadar verimli olur bilemem ama. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, tüm freesync monitörleri DP kablosu ile bağlayarak g sync desteği alabilirmiyiz şuan güncel olarak? İlla net bi şekilde G sync sertifikası gerekmiyor değil mi ?
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 Tüm monitörlerde diyemem emin değilim çünkü ama sizin sistem özellikleriniz G-Sync açmaya izin veriyor.
Tüm monitörlerde diyemem emin değilim çünkü ama sizin sistem özellikleriniz G-Sync açmaya izin veriyor.