Acer Nitro RG321QU 31,5" monitör alınır mı?

Gerçekten ne ararsan var monitörde. Kağıt üzerinde kusursuz gibi. Benim de en merak ettiğim monitör buydu, konunun açılması iyi olmuş

Gerçekten ne ararsan var monitörde. Kağıt üzerinde kusursuz gibi. Benim de en merak ettiğim monitör buydu, konunun açılması iyi olmuş
Yorumlarına baktım 56 kişi 5 yıldız 1 tane tek yıldız var oda yorumsuz yani yorum fotoğraflar da falan güzel duruyor ama biz insanoğlu bir sorun arıyoruz fiyatı uygun olunca

Yorumlarına baktım 56 kişi 5 yıldız 1 tane tek yıldız var oda yorumsuz yani yorum fotoğraflar da falan güzel duruyor ama biz insanoğlu bir sorun arıyoruz fiyatı uygun olunca
Evet ama sıradan bir ev kullanıcısı gecikme değerlerini fark edemeyebilir. Ölü piksel ne bilmez belki. 170 hz görüyor ama belki 60 hz'de kullanacak. Detayları öğrenmek iyi olur alırken.

Kağıt üzerinde bile kusursuz olan bir monitör değil. Alınmaz.
Acer Monitör buradan incelemesine bakabilirsin. Acer marka monitör hiç önermiyorum.
Bu da olumsuz çıkarsa zaten 2 K ekran kartında 1080p monitör kullanıcam el mecbur

Peki arkadaşlar fhd monitör alsam 27 inç ips panel düşünüyorum sıkıntı çeker miyim sizce
Xfx Rx6750xt merc

Bu da olumsuz çıkarsa zaten 2 K ekran kartında 1080p monitör kullanacağım el mecbur

Peki arkadaşlar FHD monitör alsam 27 inç IPS panel düşünüyorum sıkıntı çeker miyim sizce
XFX RX 6750 XT merc

O kart için 1080p hakaret olur. 27 inc, 2K, 144Hz monitör alman çok uygun olur.

O kart için 1080p hakaret olur. 27 inc, 2K, 144Hz monitör alman çok uygu
O kart için 1080p hakaret olur. 27 inc, 2K, 144Hz monitör alman çok uygun olur.
Sizce bu nasıldır çok önerildi

ASUS kendimde kullanıyorum. Memnunum. Fakat bazı kişiler beğenmiyor. Renkleriyle ilgili eksi yönleri mevcut.
Burada incelemesi detaylıca mevcuttur. Siyahları ile ilgili eleştiri almış. Şahsen alınır. Kaliteli buluyorum. Araştırma yapıyorsan, Dell ve Gigabyte bakabilirsin. Daha F/P ürünleri olabiliyor.

Bu gözüme takıldı sizce nasıldır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…