Çözüldü Acer Nitro sessiz mod nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pariston

Decapat
Daha fazla  
Sessiz modu nasıl açtım bilmiyorum. Nasıl kapatabilirim?

1686994921402.png

Nitro sens içinde sessiz mod ayarı göremedim biraz bakınca, belki NVIDIA GeForce Experience içinde olan fısıltı (whısper) moduna bağlıdır. Bir bakar mısınız bu ayar açık mı kapalı mı diye?

1686995521006.png

Ekstra olarak Acer forumunda Nitro Sense uygulamasını silip yükleyince çözüldüğü belirtilmiş;

Nitro sens içinde sessiz mod ayarı göremedim biraz bakınca, belki NVIDIA GeForce Experience içinde olan fısıltı (whısper) moduna bağlıdır. Bir bakar mısınız bu ayar açık mı kapalı mı diye?

Eki Görüntüle 1824387

Ekstra olarak Acer forumunda Nitro sense uygulamasını silip yükleyince çözüldüğü belirtilmiş;

Ekran kartım AMD o yüzden NVIDIA GeForce Experience yüklü değil. Nitro Sense'i kaldırıp tekrar yükledim hala aynı.

Ekran kartım AMD o yüzden NVIDIA GeForce Experience yüklü değil. Nitro Sense'i kaldırıp tekrar yükledim hala aynı.

Nitro sens yazılımı içinde olan bütün ayarlara baktınız mı? Belki Acer Care Center adlı uygulama içinde olabilir böyle bir ayar.

Yeniden başlatıp kurunca ilk açtığımda seçtirtti. Şimdi açıp kapattım yine aynısını diyor, anlamadım.
Başta belirttiğim gibi uygulamanın sorunundan kaynaklı, kullanmanız için tekrar tekrar indirmeniz gerekiyor galiba aklıma başka çözüm gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı