Nitro sens içinde sessiz mod ayarı göremedim biraz bakınca, belki NVIDIA GeForce Experience içinde olan fısıltı (whısper) moduna bağlıdır. Bir bakar mısınız bu ayar açık mı kapalı mı diye?
Eki Görüntüle 1824387
Ekstra olarak Acer forumunda Nitro sense uygulamasını silip yükleyince çözüldüğü belirtilmiş;
![]()
Acer nitro sense fan control disabled due to unknown reason Nitro 5 (AN515-52) - Acer Community
I have an Acer Nitro 5 (AN515-52) laptop and the specs of the laptop as below.* Intel Core i7-8750H * Nvidia GTX 1050 4GB * 12GB DDR4 * 240GB SSD + 1TB HDD So, my issue is when I try to change fan speed using the nitro sense application, it won't let me change fan speeds by displaying "Fan...community.acer.com
Ekran kartım AMD o yüzden NVIDIA GeForce Experience yüklü değil. Nitro Sense'i kaldırıp tekrar yükledim hala aynı.
Hangisini uygulayınca düzeldi? Ona göre işaretlensin.Düzeldi teşekkürler.
Nitro sens yazılımı içinde olan bütün ayarlara baktınız mı? Belki Acer Care Center adlı uygulama içinde olabilir böyle bir ayar.
Hangisini uygulayınca düzeldi? Ona göre işaretlensin.
Başta belirttiğim gibi uygulamanın sorunundan kaynaklı, kullanmanız için tekrar tekrar indirmeniz gerekiyor galiba aklıma başka çözüm gelmiyor.Yeniden başlatıp kurunca ilk açtığımda seçtirtti. Şimdi açıp kapattım yine aynısını diyor, anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.