Acer Nitro v 15 ANV15-41-R99v notebook alınır mı?

Kutuput

Hectopat
Bu fiyata 4060'lı ve DDR5 32 GB RAM'i olması çok cazip geldi ama kaçırdığım bir nokta vardır mutlaka. Fakat anlayamadım. Sizce alınır mı bu laptop? Hakkında düşünceleriniz neler?

Link atar mısınız?

Fiyatı çok pahalı hocam aman, ekran kartı da cabası. Çok pahalı demek doğru değil ama kozmetik anlamında da V sıkıntılı. 16'ya bakmanızı tavsiye ederim. Ya da Nitro 5'e bakın.

Dynamic Boost ile 105W bunun ki. 17.3 inç ekran gerçekten nimet.
Ben Max-P ekran kartı istiyorum derseniz bunu alın. Yalnız 15.6 gibi Katana'ya kıyasla oldukça küçük bir ekran var bunda. İkisinin de ağırlığı, ekranı, panel teknolojisi aynı. Ben Nitro 5'den yana kullanırdım seçimimi. Nitro 5'in stoğu kalmamış. Tek mantıklı çare Katana kalıyor hocam.

Son düzenleme:
Arkadaşın önerdikleri daha iyi.
V15 tavsiye edilmiyor. Pek çok konu var.

ekran olarak msi mı daha iyidir hocam sizce?
ayrıca şöyle bi laptop da var HP'nin ancak fiyatı bi tık daha tuzlu
fakat benim gibi pek anlamayan birisine göre özellikleri iyi gibi duruyor

Victus'un adamakıllı fan software'i yok, fırın gibi çalışan bir cihaz. Ultrabook tarzında yapılmış bir cihaz, 2.30 kg ve çok az fan çıkışı var. 120W ekran kartı iyidir ama 40000 TL etmez. Katana alıp geçin.

O Victus 16 alınabilir ve gayet güzel. Yukarıdakilere göre pahalı.

Asla ve asla alınmaz, işlemcisi AMD. AMD işlemciler laptoplarda kâbus gibi.

teşekkürler bilgi için

Victus'un adamakıllı fan Software'i yok, fırın gibi çalışan bir cihaz. Ultrabook tarzında yapılmış bir cihaz, 2.30 kg ve çok az fan çıkışı var.

peki öyleyse, diğer bir sorum Dell olacak hocam
bu ya da bunun muadili Dell'ler nasıldır?

O Victus 16 alınabilir ve gayet güzel. Yukarıdakilere göre pahalı.
peki aradaki fiyat farkına değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…