Acer Nitro v 15 ANV15-41-R99v notebook alınır mı?

Şu an geç saat. Bu işlerden iyi anlayan pek çok arkadaş uyuyordur.
Yarın almayı düşündüğünüz laptopları ekleyerek tekrar konu açın.

Şimdilik sadece şunları söyleyebilirim. V15 ve Dell G15 alınmaz.
Victus16 alınabilir. Diğerlerini tam kontrol etmedim ama fiyatları iyi idi. Birinin 17,3 inch olması da ayrı güzel.

tamamdır teşekkür ediyorum. msi hakkında duyduğum pek f/p ürünler yapmadıkları yani demek istediğim 35kya alınan bir msi'ın sahip olduğu özellikler 30kya alınan başka bi markada da bulunabilir dediklerini duydum o yüzden pek msi'a yaklaşmadım ama dediğiniz gibi ekran boyutu çok iyi ama araya 5k koyup +16gb ram almak ve 1tb ssd'ye sahip olmak da cazip geliyor HP victus'u düşününce

30K'ya 105W bir 4060 laptop bulamazsınız. Buldunuz diyelim ki, 17.3 inç ekranlı bir laptop hiç bulamazsınız.

Bosuna yok limitler.
Limiti yok GPU'ların ama zaten o kadar ısındıktan sonra cihaz işlemci ve ekran kartı frekanslarını kısmak zorunda kalıyor, bu da FPS droplarına sebep oluyor.

Limiti yok GPU'ların ama zaten o kadar ısındıktan sonra cihaz işlemci ve ekran kartı frekanslarını kısmak zorunda kalıyor, bu da FPS droplarına sebep oluyor.
Dostum, CPU'dan bahsediyorum.

Victuslar o ince kasayla dandik sogutmayla bosuna isinmamazlik yapmiyor, AMD islemci kullaniyorlar ustune limitliyorlar.
AMD işlemciyi ısınma sorunlu ilan etme lütfen, yıl 2014 değil zira.

AMD işlemciyi ısınma sorunlu ilan etme lütfen, yıl 2014 değil zira.
Dostum, okudugunu anladigindan emin misin? Victus modellerin isinmama nedenini anlatiyorum sana. Bu zaten isinmama nedeni dostum.

Ben mi anlatamiyorum bugun insanlar mi garip anlamadim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…