pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #21 Roodex dedi: Dostum, okudugunu anladigindan emin misin? Victus modellerin isinmama nedenini anlatiyorum sana. Bu zaten isinmama nedeni dostum. Ben mi anlatamiyorum bugun insanlar mi garip anlamadim ya. Genişletmek için tıkla... Victus ısınmıyor mu dedin sen? Kucağında 1 saat kullan 2. derece yanıkla soluğu hastanede alırsın.
Roodex dedi: Dostum, okudugunu anladigindan emin misin? Victus modellerin isinmama nedenini anlatiyorum sana. Bu zaten isinmama nedeni dostum. Ben mi anlatamiyorum bugun insanlar mi garip anlamadim ya. Genişletmek için tıkla... Victus ısınmıyor mu dedin sen? Kucağında 1 saat kullan 2. derece yanıkla soluğu hastanede alırsın.
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #22 pwleredal dedi: Victus ısınmıyor mu dedin sen? Kucağında 1 saat kullan 2. derece yanıkla soluğu hastanede alırsın. Genişletmek için tıkla... Sen zaten kucaginda laptop kullanirsan isinir, oyle ortamlarda kullanmaman lazim. Victus modellerin cogunda isinma problemi yok.
pwleredal dedi: Victus ısınmıyor mu dedin sen? Kucağında 1 saat kullan 2. derece yanıkla soluğu hastanede alırsın. Genişletmek için tıkla... Sen zaten kucaginda laptop kullanirsan isinir, oyle ortamlarda kullanmaman lazim. Victus modellerin cogunda isinma problemi yok.