Acer Nitro V 15 ANV15-51 alınır mı?

aaslmetnrvr

Decapat
Daha fazla  
Alınır mı?

Başka öneriler için: 1 TB depolama ve USB Gen 2 destekleyen bir bilgisayar bakıyorum aslında fakat bu ürünün fiyatı cazip geldi. Biraz araştırdım ısınma sorunundan bahsetmişler yine de bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce 31k, normalde 35-37k arası satılıyor. https://psref.lenovo.com/Product/Legion/Legion_5_15ACH6H

İşlemci lazımsa ve daha kaliteli Aorus. Bu da harika indirim aldı.
İlla 4000 serisi isterim derseniz bilmem. Buna karşı kas gücü olarak açık ara fark var. 4070 denk çoğu yerde. Kaliteli iki üründe. Özellikle kendim Aorus kullandım. Sorunuz olursa yazın lütfen. 2-3 k çıkıp 3070 mi 4050-60 mı asıl mesele bu. İki ürünün paneli iyi. Legion çok daha iyi. Aorus %74NTSC.
İki üründe Rusya da hala satışta ve rağbet görüyor. Legion 100-110 bin ruble, Aorus 140-150bin ruble.
Legion oyun testleri
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bahsettiğiniz modellerde iyiymiş, özellikle 3070in 130 watt çalışması benim attığımın 60 watt çalışan 4050sine göre daha cazip. Depolama olarak gen2 portu olursa harici SSD alabilirim işime gelir genel hayatta ihtiyacım oluyor. Bir de ileride ram takviyesini destekler mi bu ürünler ona göre de düşünebilirim.
Birkaç gün önce 31k, normalde 35-37k arası satılıyor. https://psref.lenovo.com/Product/Legion/Legion_5_15ACH6H

İşlemci lazımsa ve daha kaliteli Aorus. Bu da harika indirim aldı.
İlla 4000 serisi isterim derseniz bilmem. Buna karşı kas gücü olarak açık ara fark var. 4070 denk çoğu yerde. Kaliteli iki üründe. Özellikle kendim Aorus kullandım. Sorunuz olursa yazın lütfen. 2-3 k çıkıp 3070 mi 4050-60 mı asıl mesele bu. İki ürünün paneli iyi. Legion çok daha iyi. Aorus %74NTSC.
İki üründe Rusya da hala satışta ve rağbet görüyor. Legion 100-110 bin ruble, Aorus 140-150bin ruble.
Legion oyun testleri
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3070 130 -140W zaten 4070 denk. 4050 alt ligde. İlla DLSS fg şart derseniz ürünler size gelmez. Ama parça kasa soğutma kalitesi olarak rakipsiz. Leigon 2TB zaten. Boş slot yoktur. Aorus boş slot var.

Legion up to 32 GB DDR4-3200.ama o test edilen değer. Asgari iki model de 64 destekler. Aorus gerçekten çok üst düzey ürün ama Türkiye'deki servisi hakkında hiç fikrim yok. Bunu da unutmayın lütfen.

İki model de ekran-soğutma-ekran kartı-depolama-kasa kalitesi bence kesinlikle fiyatını hak ediyor. İşlemci biraz düşündürücü. Kendimde Gigabyte Aero 15 OLED XD 11800H 16 DDR4 3070(105W) 4K OLED ekran. Çoğu oyunları 4K Ultra yüksek oynuyorum. 3070 özellikle bu modellerde 130W. 1080p için daha uzun ömürlü olur. Bence hala tercih edilebilir. Ve dahi Legion'daki Ryzen 7 5800H benim işlemciye denk. Ben render, 3D program vs 11800 h 3070 sorun yaşamadım. Aşağıda ki ürün ekran kartı ve işlemci hariç a-Z aynı ürün. Kullanıcı yorumlarını okuyun. Rusya versiyonu 3060, Türkiye de satılan 3070.

Legion için inceleme ve 1 yıllık kullanım. Tek fark 17 ' model. Başka fark yok.
Ürün bir yıl sonra. Bu adam bu cihazla madencilik bile yapmış. O derece kaliteli ürün.

Kendimce Aorus ekstra artıları. 3 farklı Aorus ve Aero kullandım. Aktif olarak 2'5 yıldır kullanıyorum. Aşağı yukarı tüm iyi kötü yanlarını biliyorum.
Avantaj:
Windows 11 Home yüklü(orijinal kapalı kutu halde)
Dual 8*2 16 GB RAM(Aorus sitesinde ve Rus sürümü aynı. Ülkemizde de aynıdır)
Daha yüksek pil 99wh.
Thunderbollt 4 (Power bank ile şarj olur 86 ya da 100W)
SD kart okuyucu.
Aorus dezavantajı.
Kötü kamera
Kısmen yüksek fan sesi (Turbo mod açtığınız zaman F-22 Raptor sesi gibi. Ama Turbo mod ihtiyacınız hiç olmayacak. Turbo render ya da sentetik test zamanı ihtiyacınız olur.
Gaming'ya da yapay zeka modu harika çalışıyor)
Biraz daha kötü hoparlör(%100 eminim)
Biraz daha kötü panel(çok fazla fark yok)
Kolay kirleniyor(alüninyum plastik yüzünden)
Son karar sizin olmakla birlikte. Güncel indirim ve şahsen daha fazla artılar yüzünden. Ben Aorus seçerdim. Karar sizin.

Aorus fan sesi ve Turbo hakkında yeni testler yaptım. Dilerseniz atabilirim. Turbo mod ya da yapay zeka dieğr modlar kapalı. Windows en iyi performans modunda. 85W işlemci çekiyor. Ortalama 3500MHz çalışıyor. Sıcaklık efsane çok iyi.

Kendi Aero sonuçlarım. 2021 model olduğu halde. Fan temizliği macun vs hiç yapmadım. Buna rağmen harika.
Turbo mod sesi.

AIDA 64 30dk test.

Ve az önce yaptığım son test. Cinebench ve AIDA 64.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-28 090512.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-28 090512.png
    111,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran görüntüsü 2024-03-31 230244.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-31 230244.png
    878,9 KB · Görüntüleme: 20
  • Ekran görüntüsü 2024-04-17 172340.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-17 172340.png
    936,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2024-04-21 115852.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-21 115852.png
    569,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2024-06-13 105138.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-13 105138.png
    1.002,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2024-06-13 111804.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-13 111804.png
    628,6 KB · Görüntüleme: 29
  • stabilitytest.png
    stabilitytest.png
    255,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
3070 130 -140W zaten 4070 denk. 4050 alt ligde. İlla DLSS fg şart derseniz ürünler size gelmez. Ama parça kasa soğutma kalitesi olarak rakipsiz. Leigon 2TB zaten. Boş slot yoktur. Aorus boş slot var.

Legion up to 32 GB DDR4-3200.ama o test edilen değer. Asgari iki model de 64 destekler. Aorus gerçekten çok üst düzey ürün ama Türkiye'deki servisi hakkında hiç fikrim yok. Bunu da unutmayın lütfen.

İki model de ekran-soğutma-ekran kartı-depolama-kasa kalitesi bence kesinlikle fiyatını hak ediyor. İşlemci biraz düşündürücü. Kendimde Gigabyte Aero 15 OLED XD 11800H 16 DDR4 3070(105W) 4K OLED ekran. Çoğu oyunları 4K Ultra yüksek oynuyorum. 3070 özellikle bu modellerde 130W. 1080p için daha uzun ömürlü olur. Bence hala tercih edilebilir. Ve dahi Legion'daki Ryzen 7 5800H benim işlemciye denk. Ben render, 3D program vs 11800 h 3070 sorun yaşamadım. Aşağıda ki ürün ekran kartı ve işlemci hariç a-Z aynı ürün. Kullanıcı yorumlarını okuyun. Rusya versiyonu 3060, Türkiye de satılan 3070.

Legion için inceleme ve 1 yıllık kullanım. Tek fark 17 ' model. Başka fark yok.
Ürün bir yıl sonra. Bu adam bu cihazla madencilik bile yapmış. O derece kaliteli ürün.

Kendimce Aorus ekstra artıları. 3 farklı Aorus ve Aero kullandım. Aktif olarak 2'5 yıldır kullanıyorum. Aşağı yukarı tüm iyi kötü yanlarını biliyorum.
Avantaj:
Windows 11 Home yüklü(orijinal kapalı kutu halde)
Dual 8*2 16 GB RAM(Aorus sitesinde ve Rus sürümü aynı. Ülkemizde de aynıdır)
Daha yüksek pil 99wh.
Thunderbollt 4 (Power bank ile şarj olur 86 ya da 100W)
SD kart okuyucu.
Aorus dezavantajı.
Kötü kamera
Kısmen yüksek fan sesi (Turbo mod açtığınız zaman F-22 Raptor sesi gibi. Ama Turbo mod ihtiyacınız hiç olmayacak. Turbo render ya da sentetik test zamanı ihtiyacınız olur.
Gaming'ya da yapay zeka modu harika çalışıyor)
Biraz daha kötü hoparlör(%100 eminim)
Biraz daha kötü panel(çok fazla fark yok)
Kolay kirleniyor(alüninyum plastik yüzünden)
Son karar sizin olmakla birlikte. Güncel indirim ve şahsen daha fazla artılar yüzünden. Ben Aorus seçerdim. Karar sizin.

Aorus fan sesi ve Turbo hakkında yeni testler yaptım. Dilerseniz atabilirim. Turbo mod ya da yapay zeka dieğr modlar kapalı. Windows en iyi performans modunda. 85W işlemci çekiyor. Ortalama 3500MHz çalışıyor. Sıcaklık efsane çok iyi.

Kendi Aero sonuçlarım. 2021 model olduğu halde. Fan temizliği macun vs hiç yapmadım. Buna rağmen harika.
Turbo mod sesi.

AIDA 64 30dk test.

Ve az önce yaptığım son test. Cinebench ve AIDA 64.

Ses gibi konular çok önemli değil hocam ısınma, kasa kalitesi ve sürdürebilirlik önemli benim için şuan. 4K bir üründe bakmıyorum (fiyatlardan dolayı bakamıyorum) bu fiyatlara çıkarsam ram kısmında tek slot 16gb yada düz 32gb bir ürün isterdim. Aorus modelleri konusunda öneriniz içini teşekkür ederim kendimde araştırma yapıp en uygununa bakacağım. Marka olarak Gigabyte uzak durduğum bir markaydı fakat son zamanlarda forumlarda çok görmeye başladım bu nedenle araştıracağım bende. Sağolasınız.

Hocam ürün 4K değil. Benim kullandığım ürün o. Karşılaştırma yapmanız için test attım. İki modelde her şekilde diğer markalardan daha iyi seçim ya da alternatif olur gibi duruyor.

Hocam ürün 4K değil. Benim kullandığım ürün o. Karşılaştırma yapmanız için test attım. İki modelde her şekilde diğer markalardan daha iyi seçim ya da alternatif olur gibi duruyor.
Gigabyte servisleri hakkında izleniminiz nedir verdikleri kılavuz ve destek nasıl hocam. Mevcut Lenovo kullanıcısıyım genel olarak memnunum bilgisayar hakkında bilgilere kolayca ulaşabiliyorum. Lenovo'nun Vantage uygulamasına benzer bir yazılımı var mıdır?

Ben yurtdışındayım hocam. Servisi hakkında en ufak bilgim yok. Bazen saçmalayan ama güzel kullanışlı Gigabyte controlcenter uygulaması var. Bilgisayar modları, ARGB klavye tercihi, BIOS dahil Update'ler, fan ayarları... Lenovo Türkiye'de servisi iyiyse onunla devam etmekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı