Acer Nitro v 15 vs MSI Thin 15 B12UC

Zasha95

Megapat
Daha fazla  
Msi modeli olduğu için hiç bakmaya gerek duymadan aldım nasıl bir sorun var. Sonradan biraz daha para verip 4050 alabilirmiyim diye düşündüm. Acer içinde ekran kartına kötü denilmiş sanırım başka alternatif yok. iptal edip lenova alıyorum.

MSI modeli olduğu için hiç bakmaya gerek duymadan aldım nasıl bir sorun var. Sonradan biraz daha para verip 4050 alabilir miyim diye düşündüm. Acer içinde ekran kartına kötü denilmiş sanırım başka alternatif yok. İptal edip Lenovo alıyorum.

MSI olunca iyi olmuyor o model berbat bir model. Düşük GPU watt değeri, rezalet malzeme, rezalet soğutma sistemi tek fanlı olduğundan. İptal edip attığım Lenovo modeli alın. Lenovo modele RAM takviyeside öneririm.

MSI olunca iyi olmuyor o model berbat bir model. Düşük GPU watt değeri, rezalet malzeme, rezalet soğutma sistemi tek fanlı olduğundan. İptal edip attığım Lenovo modeli alın. Lenovo modele RAM takviyeside öneririm.
Ram zaten eklemeyi düşünüyorum 8gb olan modellere. Hepsiburada da indirim vardı ve taksit seçeneği var o yüzden oradan bir modele yönelmiştim. Oradan bir alternatif yok sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı