Acer Nitro V alınır mı?

mert.ylmz28

Femtopat
Daha fazla  
Ürünün tam ismi Acer Nitro V 15 ANV15-51
RTX 3050 GDDR6 6 GB.
Intel Core i5.
15,6 inç.
144Hz.
13. nesil.
16 GB DDR5 RAM.
512 GB SSD.

RDR? 2, Witcher 3, God of War gibi oyunlari açar mı?
Bazı sitelerde aşırı ısınma veya şarjdayken kapanma gibi sorunlar yazıyor. Uzun süre deneyimleyen var mi alınabilir laptop mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı cihazın 165 Hz ekranlı ve Ryzen işlemcili olanı bende var.
1 aydır yaklaşık kullanıyorum, aşırı ısınma zaten oyuncu laptoplarında kronik fakat bu seriyi alacaksan sürekli oyun oynayayım diye alma.
Çünkü Nitro V15 serisinin soğutması biraz zayıf ve bundan dolayı biraz dezavantaj yaşayabiliyor, gündelik işlerde daha çok kullanacağım diyorsan tavsiye edebilirim çünkü bu laptop o kadar ağır değil (2 kilo 150 gram bandında)
Saydığın oyunları açıp orta ayarlarda oynatabilir ancak Intel olanlarında biraz daha kronik sorunları fazlaymış diye duymuştum, araştırmanda fayda var.

Tesekkurler. Üniye gitcem o yuzden en fazla 2 saat oynarim gündelik is yogunlukta olur.

Alınmaz, sorunlu bir cihaz. Ekran kartlı limitli, ısınma sorunlu ve ısınan havayı ekrana üfleyip ekranda sararmaya yol açan bir cihaz. Bütçen nedir?

Alınmaz, sorunlu bir cihaz. Ekran kartlı limitli, ısınma sorunlu ve ısınan havayı ekrana üfleyip ekranda sararmaya yol açan bir cihaz. Bütçen nedir?
Evet ürün yorumlarinda görmüştüm problemli cihaz diyorlardı ama ozellikleri tatmin edici. Butcem 30000e düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…