Acer Nitro V alınır mı?

Bütçe
38.000tl - 45.000tl
RTX 50 serisi istemiyorum maalesef.

Neden, özel bir sebep varmi? 5050 kas gucu olarak 4060 ile denk denebilir, hemen arkasinda. MFG destegi icin ekstradan alinir hatta destekli oyunlarda MFG ile çok uçuk performans verir. Islemci olarak bu fiyat bandinda gayet iyi. Ekrani muazzam. Kasasi bu fiyat bandinda acik arayla en iyi kasa.

Neden, özel bir sebep var mı? 5050 kas gucu olarak 4060 ile denk denebilir, hemen arkasinda. MFG destegi icin ekstradan alinir hatta destekli oyunlarda MFG ile çok uçuk performans verir. Islemci olarak bu fiyat bandinda gayet iyi. Ekrani muazzam. Kasasi bu fiyat bandinda acik arayla en iyi kasa.

Daha önceden 3050 kullandım, pişman oldum o yüzden biraz ön yargılıyım.

Neden, özel bir sebep var mı? 5050 kas gucu olarak 4060 ile denk denebilir, hemen arkasinda. MFG destegi icin ekstradan alinir hatta destekli oyunlarda MFG ile çok uçuk performans verir. Islemci olarak bu fiyat bandinda gayet iyi. Ekrani muazzam. Kasasi bu fiyat bandinda acik arayla en iyi kasa.

Önerdiğiniz RTX 5050 laptop güzel ama soğutma standı kullanma gereği olmayan bir laptop arıyorum.

Daha önceden 3050 kullandım, pişman oldum o yüzden biraz ön yargılıyım.

Önerdiğiniz RTX 5050 laptop güzel ama soğutma standı kullanma gereği olmayan bir laptop arıyorum.

Stand ile kullanimi her cihaz icin oneriyoruz, bu laptopa ozel bir durum degil, standart laptop standı ile kullanmaniz bile fazlasiyla yeterli bu cihaz icin. Sogutmasi gayet iyi sadece yanlardan hava cikisi yok. 3050 ile 5050 karsialstirmak tamamen hata. 5050 kas gucu olarak 4060'in hemen arkasinda. MFG ile cok daha onune geciyor destekli oyunlarda.

Stand ile kullanimi her cihaz icin oneriyoruz, bu laptopa ozel bir durum degil, standart laptop standı ile kullanmaniz bile fazlasiyla yeterli bu cihaz icin. Sogutmasi gayet iyi sadece yanlardan hava cikisi yok. 3050 ile 5050 karsialstirmak tamamen hata. 5050 kas gucu olarak 4060'in hemen arkasinda. MFG ile cok daha onune geciyor destekli oyunlarda.

Bu laptop alınır mı? Hall sensör sorunu gözükmüyor.

Bu laptop alınır mı? Hall sensör sorunu gözükmüyor.

Hall sensor sorunu suan tum Victus cihazlarda var. S1/0, R1/0 serilerinin hepsinde. Ayriyeten kasa kalitesi ve ekranlarıda oldukca kotu.

Hall sensor sorunu şu an tum Victus cihazlarda var. S1/0, R1/0 serilerinin hepsinde. Ayrıyeten kasa kalitesi ve ekranları da oldukca kotu.

GameGaraj RTX 5050 laptop tam kafama yatmadı yanlardan sıcak hafayı üflemediği için. Gerçekten başka önerin var mı? Çok güzel olur.

GameGaraj RTX 5050 laptop tam kafama yatmadı yanlardan sıcak hafayı üflemediği için. Gerçekten başka önerin var mı? Çok güzel olur.

Bu fiyat bandinda fazla secenek yok zaten hocam, olanlarda ya sorunlu yada fiyatini haketmiyor. Elle tutulur tek secenek GameGaraj cihaz. Stand ile kullanmayı neden istemiyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı