L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 658 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #11 feelzow dedi: Peki butun olay watt değerinde midir çünkü 5050 ekran kartı bellek kapasitesi 6 GB fakat benim attığım 4060 8 GB. İşlemcisi vs yakın ya da güçlü müdür? Genişletmek için tıkla... 5050 de 8 GB benim attığım laptopun işlemcisi daha iyi.
feelzow dedi: Peki butun olay watt değerinde midir çünkü 5050 ekran kartı bellek kapasitesi 6 GB fakat benim attığım 4060 8 GB. İşlemcisi vs yakın ya da güçlü müdür? Genişletmek için tıkla... 5050 de 8 GB benim attığım laptopun işlemcisi daha iyi.
feelzow Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VICTUS 15 Gaming Laptop Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #12 L3wis dedi: 5050 de 8 GB benim attığım laptopun işlemcisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hocam peki ben bu markayı hiç duymadım, acer, msi gibi güvenebileceğim (garanti ve yardım) bir laptop mudur?
L3wis dedi: 5050 de 8 GB benim attığım laptopun işlemcisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hocam peki ben bu markayı hiç duymadım, acer, msi gibi güvenebileceğim (garanti ve yardım) bir laptop mudur?
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 658 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #13 feelzow dedi: Teşekkür ederim hocam peki ben bu markayı hiç duymadım, Acer, MSI gibi güvenebileceğim (garanti ve yardım) bir laptop mudur? Genişletmek için tıkla... Evet güvenebilirsiniz.
feelzow dedi: Teşekkür ederim hocam peki ben bu markayı hiç duymadım, Acer, MSI gibi güvenebileceğim (garanti ve yardım) bir laptop mudur? Genişletmek için tıkla... Evet güvenebilirsiniz.