Acer Nitro V15 alınır mı?

Lenovo LOQ serisinde anakart yanma sikayetleri var o yüzden onu düsünmedim GameGaraj icinde gecen soru baslıgında sordum pek detaylı yanıt alamadıgım icin elemiştim.
15IAX9 modellerinde vardı o sorun, bu modellerde hala bir anakart sorununa rastlanmadı, %99 çözüldüğünü söyleyebilirim. Ayrıca Lenovo zaten ürünlerin arkasında duran bir firma, sıkıntı yaşamazsınız.

GameGaraj Slayer modeli gayet güzel, TongFang kasayla geliyor. Soğutma gayet iyi, sorunu yok. Servis kısmında da gayet iyi olduklarını söyleyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15IAX9 modellerinde vardı o sorun, bu modellerde hala bir anakart sorununa rastlanmadı, %99 çözüldüğünü söyleyebilirim. Ayrıca Lenovo zaten ürünlerin arkasında duran bir firma, sıkıntı yaşamazsınız.

GameGaraj Slayer modeli gayet güzel, Tongfang kasayla geliyor. Soğutma gayet iyi, sorunu yok. Servis kısmında da gayet iyi olduklarını söyleyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettigim oyunları orta ayarlarda kasmadan açar mı peki? Önceden Lenovo IdeaPad L340 Gaming laptop kullanmıstım. Anakarta sıvı teması yüzünden 35 bin TL masraf cıkartmıslardı. Tekrar Lenovo alırsam, aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum.

Bahsettigim oyunları orta ayarlarda kasmadan açar mı peki? Önceden Lenovo IdeaPad L340 Gaming laptop kullanmıstım. Anakarta sıvı teması yüzünden 35 bin TL masraf cıkartmıslardı. Tekrar Lenovo alırsam, aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum.

Yüksek ayarlarda bile rahat rahat oynarsınız hocam, gayet güçlü modeller attıklarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı