Bu fiyat civarlarında. 4050 tavsiyesine de tamamım. Ama araştırırken bunu buldum. Herhangi bir sorunu var mı?
Pttavmden bizzat aynı satıcıdan laptop almıştım çok sorun çıkmıştı o yüzden pek de oradan alasım yok.Çok ama çok pahalı, sorunlu bir model zaten.
Elektronik: HP Victus 16 RTX 4050 7640HS 29.483 TL
Bütçesi 35K'ya çıkmayan ve takviye yapmak istemeyen arkadaşlar tercih edebilir. Panelinin %45 NTSC olması ve boşta M.2 girişi olmaması dışında bir sorunu yok. https://www.pttavm.com/hp-victus-16-s0063nt-8q4k3ea-ryzen-5-7640hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-16-full-hd-notebook-p-919652221www.technopat.net
Şuna da bakabilirsiniz.Pttavmden bizzat aynı satıcıdan laptop almıştım çok sorun çıkmıştı o yüzden pek de oradan alasım yok.
Lenovo loq laptoplarda battery drain problemi var diyorlar sorun olur mu?
O biraz sıkıntı, işlemciyi azıcık limitlerseniz pek bir şey kalmaz.Lenovo LOQ laptoplarda battery drain problemi var diyorlar sorun olur mu?
Acelem yok aslında listemde bulunsun belki fiyatlar düşer. Teşekkür ederim yardımınız için.O biraz sıkıntı, işlemciyi azıcık limitlerseniz pek bir şey kalmaz.
11.11 indirmlerine az kaldı, o zaman belki 30k altına güzel indirimler görürüz.Acelem yok aslında listemde bulunsun belki fiyatlar düşer. Teşekkür ederim yardımınız için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.