Acer Nitro V15 ANV15-51-57XV alınır mı?

Gneral23

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar merhaba. Bu ürün alınır mı? Fiyatına göre iyi geldi. Warzone BF2042 RDR2 AC Creed vb. oyunları düşük ve orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynasam yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
V15 kasası çok iyi bir kasa değil ama fiyatına göre güzel bence

Hocam size kasasından dolayı fazla önermem çok göze batabiliyor ama soğutması gayet iyidir. Fakat maalesef malzeme kalitesinde sınıfta kalıyor.

Bunu almanı öneririm 140 wat üzmez sizi.

Bu tarz laptopları görüyorum ama RAM'dan dolayı düşünmüyorum direk 16 GB RAM olsa daha iyi olur çünkü 8 GB Warzone tarzı oyunlarda sıkıntı çekebilir

Hocam size kasasından dolayı fazla önermem çok göze batabiliyor ama soğutması gayet iyidir. Fakat maalesef malzeme kalitesinde sınıfta kalıyor.
Hocam malzeme kalitesi bilgisayarın performasını etkiliyor mu?

Hocam etkilemez ama kısaca sizin gözünüze batar. Ve ömür konusunda size iyi bir performans vermeyebilir. Eger kısa vadeli bir kullanım istiyorsanız tabii ki kullanabilirsiniz ama uzun vadede pek iyi sonuçlarla karsilasamayabilirsiniz

Anladim sağ olun hocam peki sizin bu fiyat bandında önerebileceğiniz laptoplar var mı?

Nitro 5'i al RAM takviyesi yaparsın zamanla. Hem indirimde kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…