Acer Nitro V15 ANV15-51-57XV NH alınır mı?

WaxyLocket

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı watt değeri düşük olabilir. Misal i7 olan aynı seride adaptör 135w.. Firmayla iletişime geçip sormalısınız. Sonra iade ile uğraşmayın..

Nitro V serileri normal Nitro serilerine göre daha ince ve materyal kalitesi olarak daha düşük kaliteye sahip. Ayrıca bildiğim kadarıyla MUX Switch'de bulunmuyor bu serilerde. Bütçe olarak iş görür fakat kalite olarak sınıfta kalır. Bu koşullara göre alıp almama kararı size kalmış diyebilirim. 60W ekran kartı güç tüketimi düşük olmasına rağmen işlemcide ısınmalar olabiliyor. İşlemcide i5 13500H işlemciye göre geride kalan bir işlemci. Buna rağmen ısınabiliyor.

Ekran kart 75W ama dlss3 ve Fg var. Oyun testleri gayet güzel bence. Ama ekranı çok kötü diye biliyorum. Ayrıca ısı çıkışı ekrana çıkıyor uzun vadede sıkıntı olabilir. Ekran sararabilir( zaten kalitesiz ekranı)

Detaylı bilgi için konumu okuyabilirsiniz. Bütçe buna çıkmazsa o zaman düşünülebilir sadece bu model.

Detaylı bilgi için konumu okuyabilirsiniz. Bütçe buna çıkmazsa o zaman düşünülebilir sadece bu model.

Hocam sağ olun aydınlattınız beni ben direk bu işe girmeden Lenovo LOQ serisiyle devam edeceğim Teknosa'da 12450H 3050 23 lira en mantıklı mevzu bu belki de daha iyi Lenovo LOQ bulabilirisem 10 15 günlük onu alacağım vaktini ayıran herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı