Acer Nitro V15 aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. NVIDIA Windows Update güncellemelerini yaptım fakat BIOS'tan anlamıyorum. Laptopu kendim kurduğum için güncel olup olmadığını bilmiyorum. Bunun dışında Windows 11 etkin değil yazısı ekranda var sağ alt köşede ınternet şifrelerini denedim olmadı. Orijinali 5-6 bin lira çok pahalı. Çözümleriniz varsa alabilirim.
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans bu siteden Windows lisansı alabilirsin güvenilirdir.
BIOS'u da eğer bilgisayarın kendi yazılımı varsa ve orada güncelleme bulunuyorsa yapabilirsiniz başka seçenek bilmiyorum bilen yazabilir. NVIDIA driver uygulamasını kurmanı öneririm kurulu değilse. Ekran kartı sürücülerini rahatça güncelleyebilirsin. Dışarıdan indireceksen Gaming driverları önemli senin için.
Acer Nitro V15 aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. NVIDIA Windows Update güncellemelerini yaptım fakat BIOS'tan anlamıyorum. Laptopu kendim kurduğum için güncel olup olmadığını bilmiyorum. Bunun dışında Windows 11 etkin değil yazısı ekranda var sağ alt köşede ınternet şifrelerini denedim olmadı. Orijinali 5-6 bin lira çok pahalı. Çözümleriniz varsa alabilirim.
Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin.
www.acer.com
Buraya numarani giriyorsun, orda BIOS kısmı olacak ordan en gunceli indirebilirsin. Bios surumunu kontrol etmek icin; Windows + R atip dxdiag yazarsan ogrenirsin.
Evet mavi ekran verdi ama sonra Windows 11 olan flash bellek takıp aynı ayarları yaptım tekrar kurmak için ama laptop açıldı. Sürüme baktım 1.16 olmuş demek ki tekrardan bios sonrası aynı ayarlara getirmek gerekiyormuş