Acer Nitro V15 Gaming laptop alınır mı?

komikmi

Zeptopat
Daha fazla  
Oyun oynamak için istiyorum oynadığım oyunlar çok yüksek sistemd istiyor düşükte (örneğin. Hogwarts Legacy gibi yüksek gereksinimli bir oyunda oynuyorum Prince of Persia gibi düşük gereksinim gerektirende) normalde bütçem bu kadar yüksek değil kendimi biraz zorlayıp yükseltebildim sizce nasıl daha iyisi var mı?

Acer Nitro V15.
Intel ı7 13. nesil.
15.6 ınc.
144 Hz.
RAM: 16 GB.
SSD: 1 TB.
HDD: Yok.
Ekran kartı: RTX 4050 6 GB VRAM.
Fiyat: 36.299 TL.

Bu bilgisayarın fiyatından dolayı.

Bu linktekini istiyordum ancak fazla yüklenince sıkıntı çıkarttığını ve ısınma sorunları olduğunu gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 GB VRAM yeterli olmayabilir özellikle oyun oynamak istiyorsan.

Satıcı hakkında bilgim yok gti bilişimden aldım tükenmiş. Trendyol'da bazen resmi satıcı stoğu oluyor. Paneli iyi sayılmaz, GPU 75 watt, ısınma sorunu yok. Gözüme çarpan önemli başka yanı yok. He ek olarak boşta SSD slotu yok. Ancak fiyatına göre fena sayılmaz. Bütçen 43K ya çıkarsa GameGaraj X5t öneririm.

6 GB VRAM yeterli olmayabilir özellikle oyun oynamak istiyorsan.
6 GB VRAM kafamı en çok karıştıran kısımdı

X5t nin linkini atabilirmisin?

Son olarak bu sistrmide buldum sizce nasıl

32 GB RAM'lı laptoplar uçuşta keşke uyguna bulabisem son attığım sistem kafama yattı gibi ama.

Özellikleri güzel ama bu markayı ilk defa duydum, yorumlarına da bak umarım soğutmayla ilgili sorunu yoktur veya güç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…