Acer Nitro V15 i7 13620H RTX 4060 nasıldır?

mmamibutgoril

Decapat
Daha fazla  
Alınmaz. 75W ekran kartlı, ısınma sorunlu, ısınan havayı ekrana üfleyip ekranda sararmalara yol açan bir cihaz. Bütçe nedir?

Alınmaz. 75W ekran kartlı, ısınma sorunlu, ısınan havayı ekrana üfleyip ekranda sararmalara yol açan bir cihaz. Bütçe nedir?

40-45000 hocam. CS2 de rahatça 200-300 FPS'lerde oynayabileceği, uzun ömürlü bir şeyler istiyor.

40-45000 hocam. CS2 de rahatça 200-300 FPS'lerde oynayabileceği, uzun ömürlü bir şeyler istiyor.

W11 kurulu gelmesi şart mı? YouTube'dan izleyip kolayca kendisi kurabilir, çocuk işi.

Hocam kendisi pek bilmiyor. Şimdi yapamazsa başka birine de vermesin diye. Garantiye almak lazım.

Hocam, benim attığımın ısınma durumu ne gibi durumlarda çıkar biliyor musunuz? Yani attığınızda 8Gb ram var. Dediğiniz gibi ekletmesi gerekecek. Uğraşsın istemiyorum. Saygısızlık yaptıysam özür diliyorum.

Attığın V15 cihazla daha çok uğraşacak. CS2 de 200-300 FPS veremez, throttle yiyip hızını düşürür işlemci. Ağır yük altında ısınır.

Attığın V15 cihazla daha çok uğraşacak. CS2 de 200-300 FPS veremez, throttle yiyip hızını düşürür işlemci. Ağır yük altında ısınır.
Tamamdır hocam anladım teşekkür ederim. Arkadaşıma hemen sorayım freedos ile yapabilecek mi diye.