Acer Nitro V15 iyi midir?

Bütçe
22500

Milimetric

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu laptopu dün aldım altı taksit olması ve özellikleri dikkatimi çekti ayrıca internet kafesi olan bir tanıdıktan ve bilgisayar konusunda biraz bilgisi olan tanıdıklardan bilgi aldım ve bu bilgisayarda karar verdim.

Aldım daha kargoda henüz elime ulaşmadı sonradan yorumlarına baktım ve bazıları aşırı memnunken bazıları şikayetçi açıkçası bu fiyata bu özelliklerin yeterli olacağını düşünüyorum. Bir tek hava çıkışının ekrana doğru olduğunu sonradan fark ettim o biraz kafamı karıştırıyor.
Çok ağır oyunlar oynamayacağım CS2 GTA 5 falan oynayacağım zaten.
Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi almak istedim.
Ben tam bir F/P ürünü olduğuna inanıyorum.

Link:

Soğutması berbat bir model, ayrıca ekran kartı Watt değeri düşük. Uzak durulması gereken bir model.

Kötü bir model, konudan bilgi alabilirsiniz detaylı olarak.

@Milimetric ilk 2 hafta içerisinde (belki 15 gündür) gerekçesiz iade edebiliyorsunuz. Bnece iade edin ve attıklarımdan birini alın. (RAM takviyesiyle)

@Milimetric ilk 2 hafta içerisinde (belki 15 gündür) gerekçesiz iade edebiliyorsunuz. Bnece iade edin ve attıklarımdan birini alın. (RAM takviyesiyle)
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim hepsiburadayla görüştüm iade etme şansım varmış iade edeceğim ve bi sorun çıkmazsa attıklarından birini alacağım siteye bazen ulaşılmıyor o yüzden şimdiden sorayım sence ikisi arasında hangisini tercih etmeliyim attıklarından Lenovo biraz daha çekici geldi bana
Birde çok anlamadığım bir şey olduğu için uyumsuz yanlış bir şey almak istemem ramde önerirsen çok sevinirim

@Milimetric ikisi arasından hangisini almanız gerektiğini kendiniz seçmeniz gerek bence. Öne çıkan özelliklerine göre tercih yapamanız iyi olur. Lenovo'nun işlemci gücü daha güçlü ama Asus pilde çok daha uzun süre gidiyor. Asus biraz ısınıyor ama işlemciyi 30W gibi limitlemek yeterli olacaktır. RAM olarak şunu öneririm, herk ikisiyle de uyumlu oalcaktır.

@SerdarT35 abi kusura bakma seni çok uğraştırıyorum ama birkaç sorum olacak
Ben iadeyi yaptım iade sürecinde sorun çıkarsa diye süreç bitmeden sipariş vermeyeyim dedim ama iade sorunsuz bitti ve önerdiğin laptoplara zam geldi o yüzden hala alamadım Hepsiburada indirimini bekliyordum taksitli olarak alabilmek için. Beklediğim indirim geldi ama benim baktığım Lenovo LOQ 4050 ve HX işlemcili olan girmedi indirime
Onun daha altı olan 3050 24 GB falan girdi indirime
Bir de Excalibur falan var müsaitseniz linkleri atsam bir inceleseniz olur mu?
Bir de Lenovo'nun 4050 ekran kartlı olup HX işlemci yerine h olan daha ucuz çok performans farkı olur mu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı