Acer Nitro V15 laptop aşırı yavaş

Balix7u7

Femtopat
Katılım
26 Ağustos 2024
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SSD veya HDD modeli
Bilmiyorum.
Acer Nitro V15 RTX 2050 Ryzen 5 7535HS laptop aldım. Laptop FreeDOS olarak geldi. Windows 10 kurdum ancak laptop çok yavaş, Windows tuşuna basmama falan rağmen başlat menüsünü açamıyor. Bir 10 kere falan basıyorum anca açılıyor başlat menüsü. Driverları Driver Booster aracılığı ile kurdum. Laptop neden bu kadar yavaş sanki 2015 çıkışlı telefon kullanıyormuşum gibi. Yardımcı olur musunuz, ne yapmam lazım? Aynı zamanda harici ekran kartını kullanmıyor ve harici kartı kullanmamasına rağmen çok hızlı şarjı gidiyor. Bana öyle geliyor olabilir ama bence çok hızlı gidiyor şarjı, daha önce laptopum olmadığı için emin değilim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kurun ve ardından arama çubuğuna ''Güncelleştirmeleri denetle'' yazarak çıkan ekrandan güncelleştirmeleri denetleyerek sürücüler dahil tüm güncelleştirmeleri otomatik olarak kurun. Driver Booster'ın sistemi yavaşlatmış olması şaşırtıcı olan bir sonuç olmamak ile birlikte ilgili donanımlarda Windows 11 kullanın.
 
Selam, bahsettiğin Driver Booster programı, bazen driver'ları sağlıklı şekilde yüklemeyebiliyor. Bu yüzden sana ilk tavsiyem, cihazına sıfırdan format atman ve driver'ları Windows Update aracılığıyla güncellemen olur. Bunu, arama çubuğuna "Update" yazarak ve çıkan "Güncelleştirmeleri denetle" seçeneğinden yapabilirsin.

İnternetten yaptığım araştırmaya göre, laptop'unda 512GB SSD mevcut. Bu durumda cihazının yavaş olmaması gerekir. Eğer bu işlemleri yaptıktan sonra cihaz hala yavaşsa, servise göndermen gerekebilir. Eğer cihazın hala garantili ise, Acer Yetkili Servisi SMS İNfocomm sana yardımcı olabilir. Garantisi yoksa, özel bir servise başvurman uygun olabilir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı