ACRZeuss Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2025 #1 Dümdüz internette gezinirken bir anda mavi ekran verip kapandı ve açtığımda no boot device hatası ile karşılaştım. BIOS'ta SSD gözüküyor ancak Windows Boot Manager gözükmüyor.
Dümdüz internette gezinirken bir anda mavi ekran verip kapandı ve açtığımda no boot device hatası ile karşılaştım. BIOS'ta SSD gözüküyor ancak Windows Boot Manager gözükmüyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.150 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Mart 2025 #2 @ACRZeuss USB bellekle sıfırdan kurulum yapın. Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net Artı 0 Eksi
@ACRZeuss USB bellekle sıfırdan kurulum yapın. Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net