Tek sorun servis bunu kabul etmeyebiliyor sadece attigim videoyu izleyin anlayacaksaniz Nitro 16 kötüdür demiyorum ama bu tür sorunlarida yok değil.
Ek olarak Nitro 16 AMD islemcili olmasi cok daha iyi olur Intel 13. 14. nesil islemcilerin iyi olmadiğini biliyoruz.
Tek sorun servis bunu kabul etmeyebiliyor sadece attigim videoyu izleyin anlayacaksaniz Nitro 16 kötüdür demiyorum ama bu tür sorunlarida yok değil.
Ek olarak Nitro 16 AMD islemcili olmasi cok daha iyi olur Intel 13. 14. nesil islemcilerin iyi olmadiğini biliyoruz.
Sadece videoyu izleyin kac kisi o sorunu yasamis görücekseniz yani böyle bir şey varken neden ısrar ediyorsunuz ki zaten F/P segmentinde kronik sorunu olmayan laptop bulmak imkansiz gibi bir şey ama kronik sorunsuz diyemeyiz size ben bunu anlatamiyorum anlamakda istemiyorsunuz yapacak bir şey yok.
Son satılan Nitro 16'lar kullanıcılara QHD panel olarak gönderildi 13620H da var mı belli değil. Acer'ın hataları bitmiyor, bilgilendirme amaçlı atıyorum.
Sıvı metali ASUS'a sürsek ASUS'da isinmaz hem ASUS 80'i gecmiyor genelde nasıl isiniyor yaz aylarinda 85'i gecmiyor.
Ve Acer Nitro Intel islemcili daha sıcak calısmasi bile muhtemel 10 nanometre islemcileri.
En azindan Ryzen 7 su fiyata bulabilirseniz cok daha iyi olur i7 bile olabilir ama Intel zor hem pahali hem daha fazla isinir.
Bende aaus tuf var g helper yükledim 95 derecede duruo hep geçmiyor ama balorant oynarkene vs g helper den sınırladım fps çok değişmedi ama 85 in üstüne çıkmıo şimdi ama valo dışında oyun oynarkene gene yükseliyor.
Son satılan Nitro 16'lar kullanıcılara QHD panel olarak gönderildi 13620H da var mı belli değil. Acer'ın hataları bitmiyor, bilgilendirme amaçlı atıyorum.