Acer Nitro V15 R5-6600H RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
25000

gamepage

Centipat
Daha fazla  
Acer Nitro V15 nh. Qshey. 005 Ryzen 5-6600H 8 GB 512 GB SSD RTX 3050-6 GB 15.6" 165Hz bu laptop 25000 TL bütçeyle alınır mı? Ya da oyun ve günlük kullanım için başka laptop önerebilir misiniz sıfır?

Peki bu bütçede hangi laptopu alabilirim.
Taksitle mi alacaksınız, nakit ise bu bütçelerde bu gibi laptoplara para vermenin çok saçma mantıksız olduğunu düşünüyorum. 3-5 bin daha ekleyerek sarı site üzerinden binlerce RTX 4060 ve iyi bir işlemcili ikinci el laptop bulabilirsin, macun bakımını yapar geçersin. Ekran kartı çıkalı daha 2 sene oldu ve ikinci el bu laptopların çoğu en fazla 1 seneliktir.

Taksitle mi alacaksınız, nakit ise bu bütçelerde bu gibi laptoplara para vermenin çok saçma mantıksız olduğunu düşünüyorum. 3-5 bin daha ekleyerek sarı site üzerinden binlerce RTX 4060 ve iyi bir işlemcili ikinci el laptop bulabilirsin, macun bakımını yapar geçersin.

Evet peşin fiyatına taksitle alacağım.

Neden Laptop?

Bütçenin 5 bin lira üzerinde olduğunu biliyorum ama 3050 ye 25 vermek yerine belki 5 bin koyabilirsen 4060 olan bir sistem alabilirsin. Marka hakkında bilgim yok onu araştırabilirsen 4060 varmış içinde.

28 - 29 bin lira bandında da 4050 buldum. Sanırım peşin fiyatına 6 taksit olan modeller var.

Son düzenleme:

Bu ürüne baktımda sanırım anakart sorunu varmış bu seride sizce sorun olur mu?

@Leon Dayı Sizce anakart konusunda sorun çıkarır mı bu cihaz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı