Acer Nitro V15 Windows 11 kurmaya çalışırken USB gözükmüyor

Yiğit Alp Usta

Hectopat
Yeni aldığım Acer Nitro V15 bilgisayara Rufus ile kurduğum Windows 11 içeren yeni bir flash belleğim (flashbellek çalışır durumda) ne boot menude ne de boot kısmında gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

Windows'u nereden aldın? Yasal rahat olur. Rufus gerekmez, Mikrosoft'un sitesinden Media Tool aracı ve Windows 11 indirmek yeterli...Tool otomatik açılır başka bilgisayara (USB) indir seçilir...
Not: Gerekirse bunu denersin.

Windows'u nereden aldın? Yasal rahat olur. Rufus gerekmez, Mikrosoft'un sitesinden Media Tool aracı ve Windows 11 indirmek yeterli...Tool otomatik açılır başka bilgisayara (USB) indir seçilir...
Not: Gerekirse bunu denersin.
Kendi sitesinden yükledim. Daha da kötüsü şuan UEFI_Shell de gözükmüyor. Belleği bir şekilde gösterdim yeniden deneyerek ama biçimlendirme kısmında hiçbir drive yoktu bu sefer. Ne yapmalı sizce.

SSD BIOS'ta görünüyor mu? Kurulumda disk ekranında Shift+F10 tuşlarına basıp;
Diskpart
List disk
yazın. Listede SSD var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'ta VDM kapatın hocam.
Kapattım yine olmadı hocam. Windows flash belleğini yeniden kurdum şimdi her şeyi yeniden 0'dan deneyeceğim.

Çünkü başta bozuk bir flash ile denemiştim bir şeyler karıştı sanırım. En kötü ihtimal teknik servise gönderceğim sanırım. Bios pili çıkarıp takmak garanti bozuyor sanırım çünkü.

Çünkü başta bozuk bir flash ile denemiştim bir şeyler karıştı sanırım. En kötü ihtimal teknik servise gönderceğim sanırım.

Windows'u USB belleğe bu şekilde yazdırıp deneyin.

Ekran görüntüsü 2024-09-24 011125.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı