Acer Nitro V16 alınır mı?

ulaslan0

Hectopat
Bu fiyat aralığında neredeyse her laptopu gözden geçirdim aklıma en son bu model yattı. RAM, SSD gibi yükseltmelerle uğraşmak istemiyorum, kasa tasarımına önem veriyorum. Bu laptop bunları karşılıyor benim için. Ekran kartı ve işlemci de bu fiyat için en yükseklerden.

Nitro V16 ekran kalitesi ve soğutma olarak nasıldır? Daha fazla kafa yormak istemiyorum gayet iyi derseniz alıyorum bu modeli. Ekran hakkında yorumlarınızı duymak isterim. HP Victus gibi soluk bir ekran istemem.

Ekran kartı 85W mış. FPS değerlerine baktım 85W gayet makul bir değer gibi duruyor.

Bunu almayın hem pahalı hem de ekran kartı düşük watt bunun yerine Nitro 5 bakın illa büyük ekran istemiyorsanız

Bu varken yanından bile geçilmez.

Bunu almayın hem pahalı hem de ekran kartı düşük watt bunun yerine Nitro 5 bakın illa büyük ekran istemiyorsanız
Hocam fiyatı gayet uygun geldi. Bu fiyata 4070 konulan model görmedim. İşlemci de en iyilerden biri. Ram ve SSD kapasitesi olarak da çok iyi

Hocam fiyatı gayet uygun geldi. Bu fiyata 4070 konulan model görmedim. İşlemci de en iyilerden biri. Ram ve SSD kapasitesi olarak da çok iyi
Fiyatı hiç de iyi değil 140 W 4060 ve 7-8 saate kadar pil ömrü sunan bilgisayarlar varken. RAM ve SSD yükseltilebilir şeyler onlara takılmayın.

Hocam fiyatı gayet uygun geldi. Bu fiyata 4070 konulan model görmedim. İşlemci de en iyilerden biri. RAM ve SSD kapasitesi olarak da çok iyi

RTX 4060 85 watt yanlış bilmiyorsam yukarıdaki arkadaşın attığı PC cidden iyi bütçeniz nedir?

İşlemci, RAM MHz değerleri, SSD kapasitesi, ekran Hz değeri gibi birçok yönden geride kalmış hocam. TUF'ların da soğutma yönünden çok iyi olmadığını duyuyordum.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qm0ey-009-pm-HBC00005BWX2S RAM'i 32 bir de 1 TB SSD alırsanız çok iyi olur soğutma Acer'de iyi ama çok sesli

İşlemci, RAM MHz değerleri, SSD kapasitesi, ekran Hz değeri gibi birçok yönden geride kalmış hocam. TUF'ların da soğutma yönünden çok iyi olmadığını duyuyordum.

Alacağın V16 TUF'un yanından bile geçemez, soğutması kötü değil sadece fazla ısınıyor onunda çözümü var zaten. Şimdi sırf 1 nesil önde olsun diye çöp bir modele 42K para mı vereceksiniz yani?

RTX 4060 85 watt yanlış bilmiyorsam yukarıdaki arkadaşın attığı PC cidden iyi bütçeniz nedir?
80 85W'den sonrası 4060 için kabul edilebilir değerler sanki fps açısından. Pil'e o kadar etki ettiğini bilmiyordum. Pil açısından sıkıntı yaratırsa başka modeller düşüneyim o zaman.

Bütçem 45k maks. 1 TB SSD, en az 16 GB ram olması önemli. Onun haricinden ekran doygunluğuna ve kasa tasarımına da önem veriyorum.

İş render kısmına gelince Watt çok fark ediyor, 80-85 W ve 140 W GPU arasında aslında çok fark var sadece oyunda belli değil bu fark.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…