Hocam ses konusunda çok da iyi değil ekran olarak ben genelde RDR2 Cyberpunk gibi oyunları oynadım cidden beğendim IPS ekran ve 165Hz yenilemesi var ama soğutma olarak mükemmel
Hocam ses konusunda çok da iyi değil ekran olarak ben genelde RDR2 Cyberpunk gibi oyunları oynadım cidden beğendim IPS ekran ve 165Hz yenilemesi var ama soğutma olarak mükemmel
Hocam bu yorumunuz hoşuma gitti sanırım bunda kesin karar kılacağım. Ekranın iyi olduğunu biliyordum ama soğutmasının da iyi olduğunu bilmek güzel oldu. Bu fiyatlarda Victus, Dell gibi kasaları çok beğenmiyordum. En makul marka Acer ve Lenovo duruyordu benim için.
Hocam bu yorumunuz hoşuma gitti sanırım bunda kesin karar kılacağım. Ekranın iyi olduğunu biliyordum ama soğutmasının da iyi olduğunu bilmek güzel oldu. Bu fiyatlarda Victus, Dell gibi kasaları çok beğenmiyordum. En makul marka Acer ve Lenovo duruyordu.
Hocam bu yorumunuz hoşuma gitti sanırım bunda kesin karar kılacağım. Ekranın iyi olduğunu biliyordum ama soğutmasının da iyi olduğunu bilmek güzel oldu. Bu fiyatlarda Victus, Dell gibi kasaları çok beğenmiyordum. En makul marka Acer ve Lenovo duruyordu benim için.
Nitro 5 için diyorsanız bilmiyorum benim tasarım olarak hoşuma gitti. Victus'u hiç beğenmiyorum. Dell ve Lenovo'da biraz öyle. V16 çok hoş ama Nitro 5 de iyidir benim için. Sade ve şık buldum.