Evet 18 bulmuşsunuz daha mantıklı olur. Fransa VPN'i ile biraz bakabildiğim kadarıyla RTX 4070'li modeller 1-1.2K euro civarına da bulunabiliyor. 2K euro altına RTX 4080 bulamadım ama. Yani bu fiyatlarda kesinlikle 4050 veya 4060 tercihiniz olmasın. 1-1.2K euro civarındaki laptoplarla Acer'ın bu laptopu arasında ekran, işlemci, kasa kalitesi gibi farklar var. Acer'in bu laptopu dediğim gibi üst segment bir seri. En tepe işlemci modellerinden biri bulunuyor. RAM sıkıntısı yok. Ekran her anlamda çok başarılı. Özellik anlamında daha arayacağınız bir şey kalmamış sayılır bu laptopta. Bunları göze alarak ya bu modeli ya da daha uyguna RTX 4070 modelleri tercih edebilirsiniz.
Asus ROG Strix G16
Mesela bu fiyatlara iyi olarak bildiğim kasa olan ROG STRIX G16 modeller de var ama Acer'den işlemci anlamında biraz düşükler.
Bu Acer'i alırsanız kesinlikle pişman olacağınızı düşünmüyorum ama almadan önce isterseniz foruma Acer Predator Helios serisini sorabilir, diğer kasalarla karşılaştırılmasını isteyebilirsiniz. Benim marka modelleri hakkında diyebileceklerim kısıtlı. YouTube'dan videolarına bakmadıysanız bakmanızı öneririm ayrıca. Şimdiden hayırlı olsun hocam.