Acer Nitro V16 vs Nitro 16

Loboshow

Hectopat

Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldık. Aralarında tek fark biri 80 watt biri 140 watt. Bu fiyat farkına değer mi bilemedik veya bu laptopların haricinde daha iyi bir laptop öneriniz var mıdır? Pek anlamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ben ettim sen etme güzel kardeşim, üniversiteye giderken Acer Nitro 5 AN515-58 almıştım, almaz olayım. Kullandıkları ekran çok kötü, arızalı geldi gönderdim yine arızalı geldi, lanet olsun dedim bir şekilde kullandım en son menteşesi kırıldı yine gönderdim. Ekranı değiştireceğiz dediler onda da çıkma ekran kullandılar. Onu geçtim, kullandıkları SSD'lerde çok kötü. Garanti süresi dolmadan SSD cortladı, en son SSD değiştirip sattım. Alma elinde kalır. Benim şahsi düşüncem.
Bilindik markalardan şaşma

Acer bilindik bi marka zaten size kotu bi deneyim yasatmalarina üzüldüm ancak herhangi kronik bir problemi yok size denk gelmis malesef kötü işleri geçmiş olsun

Bende bu iki bilgisayardan birini almayı düşünüyorum da, acaba aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?

Kullandıkları SSD çok mu kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…